صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گلایه سلطان از پیشکسوتان استقلال!

کد خبر: ۶۴۲۳۷۵
| |
3232 بازدید
پیشکسوت استقلال گفت: از میان استقلالی‌ها تنها مدیرعامل و سرپرست تیم با من تماس گرفته و تسلیت گفتند.
به گزارش تابناک ورزشی، روز گذشته علی جباری در غم از دست دادن دخترش عزادار شد. در این میان، افرادی چون امیر قلعه‌نویی، جواد نکونام و پیشکسوتان فوتبال به منزل جباری رفته تا با او ابراز همدردی کنند، اما خبری از مسئولان استقلال و بازیکنان این تیم نبود.
علی جباری در این باره گفت: هیچ کدام از بازیکنان و مربیان استقلال در منزل ما و مراسم خاکسپاری حضور نداشتند و تنها رضا افتخاری و نصرالله عبداللهی با من تماس گرفته و تسلیت گفتند. حتما گرفتار بودند و کارشان طوری بوده که وقت نداشتند تماس بگیرند.
وی افزود: بیرون از استقلال چهره‌هایی چون آرش برهانی، کاظم اولیایی و ... لطف کرده و کنار ما حضور داشتند، اما انتظار داشتم استقلالی‌ها حداقل تماس تلفنی برقرار می‌کردند. شاید در مراسم ختم دوستان حضور پیدا کنند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار