پیام اعتراضی وزارت خارجه سوریه به سازمان ملل

وزارت خارجه سوریه در پی حمله خمپاره‎ای تروریست‎ها به دو مدرسه در حلب، دو نامه اعتراضی برای دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت ارسال کرده است.
کد خبر: ۶۴۲۳۲۵
| |
3770 بازدید

وزارت خارجه سوریه در پی حمله خمپاره‎ای تروریست‎ها به دو مدرسه در حلب، دو نامه اعتراضی برای دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت ارسال کرده است.

به گزارش فارس، وزارت خارجه سوریه امروز با ارسال دو نامه به سازمان ملل و شورای امنیت، حمله خمپاره‎ای تروریست‌ها به دو مدرسه در حلب را که به کشته شدن 10 دانش‌آموز سوری منجر شد، به شدت محکوم کرد.
 
وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که «ادامه جنایت‎های تروریستی نشان می دهد که حمایت از تروریسم به یک سیاست راسخ در رفتارهای بین المللی تبدیل شد و شورای امنیت نیز ارتکاب جنایت تروریست‎ها را بدون محکوم کردن آن، توجیه می‎کند.»
 
در ادامه بیانیه آمده است که سوریه امیدوار است که حمایت تروریست و کمک مالی به تروریست‎هایی که مدارس و بیمارستان‎ها را هدف قرار می دهند، متوقف شود.
 
وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که ملت سوریه و دیگر ملت های جهان نسبت به اقدامات جنایت آمیزی که تروریست ها انجام می دهند و به تبلیغات منفی که مسئولان غرب و رسانه‎های حامی تروریسم انجام می دهند، راضی نیستند.
 
عناصر تروریستی تکفیری صبح امروز دو مدرسه در حلب را هدف حمله خمپاره ای قرار دادند که به دنبال آن 10 نفر از دانش آموزان کشته و بیش از 50 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت