قيمتهاي نجومي ليگ برتر بسكتبال عامل ناكامي تيمهاي شهرستاني
رئيس هيئت بسكتبال استان كردستان گفت: قيمتهاي نجومي تيمهاي مطرح در ليگ برتر بسكتيال كشور عامل اصلي ناكاني تيمهاي شهرستاني استاني است.
كيانوش سلطانپور امروز در گفتگو با فارس در سنندج اظهار داشت: صرف هزينههاي ميلياردي از سوي تيمهاي تراز اول بسكتبال كشور موجب ايجاد قيمت كاذب بازيكنان و افزايش هزينههاي جاري در ليگ موجب عدم توانايي تيمهاي استانهاي كمامكاناتتر در رويارويي با تيمهاي مدعي شده است.
وي افزود: در حقيقت تيمهاي شهرستاني حاضر در ليگ به دليل ضعف مالي از چند نظر با مشكل عمده روبرو ميشوند كه بايد براي بقا در رقابتهاي ليگ برتر بسكتبال با آنها دست و پنجه نرم كنند.
سلطانپور خاطرنشان كرد: از مهمترين خسارات وارد شده به تيمهاي شهرستاني جدايي بازيكنان مستعد از اين تيمها است كه با وجود صرف وقت و سرمايه در ساليان متوالي در راه رشد و بارور كردن اين ورزشكاران در شهرستانها زماني كه بايد براي تيمهاي خود بازدهي لازم را داشته باشند اين بازيكنان با قراردادهاي كلان جذب تيمهاي صاحبنام ميشوند.
وي تصريح كرد: با جدايي اين بازيكنان و خالي شدن تيمهاي شهرستاني از وجود آنها و از طرفي افزايش قيمتهاي خريد و فروش بازيكن عملا ديگر تيمهاي شهرستاني توانايي خريد بازيكنان مناسب را ندارند و در بيشتر موارد انصراف خود را اعلام ميكنند.
سلطانپور اذعان داشت: با اين وجود تيمهاي شهرستاني دو راه بيشتر ندارند، يا حمايت مالي شوند تا هزينههاي لازم را تهيه كنند و در ليگ باقي بمانند و يا به دليل عدم توانايي مالي لازم و نيز ناتواني در جذب بازيكنان مطرح و توانا از ليگ خداحافظي ميكنند.
وي گفت: تيم بسكتبال تراكتورسازي كردستان نيز با وجود كسب مقام پنجم ليگ برتر در سال گذشته با افزايش هزينهها مواجه شده است و از طرفي نيز باعدم حمايت مالي از سوي اسپانسر و به دليل ناتواني در پرداخت هزينههاي جاري خود احتمالا از اين رقابتها انصراف خواهد داد.


