ارائه طرح اصلاح مجازات اعدام به هیئت رئیسه مجلس

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی از ارائه طرحی با 76 امضا به هیئت رئیسه مجلس خبر داد که به دنبال جایگزینی مجازات‌های دیگر به جای اعدام برای کسانی است که به دلیل فقر و یا گرفتاری،‌ مواد مخدر حمل کرده‌اند و یا در این زمینه مرتکب تقصیر یا قصور شده‌اند اما سوء پیشینه ندارند.
کد خبر: ۶۳۶۷۵۸
|
۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۸ 31 October 2016
|
4423 بازدید
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی از ارائه طرحی با 76 امضا به هیئت رئیسه مجلس خبر داد که به دنبال جایگزینی مجازات‌های دیگر به جای اعدام برای کسانی است که به دلیل فقر و یا گرفتاری،‌ مواد مخدر حمل کرده‌اند و یا در این زمینه مرتکب تقصیر یا قصور شده‌اند اما سوء پیشینه ندارند.

حسن نوروزی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: امروز طرحی را با 76 امضا تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی کردیم که می گوید کسانی که حامل مواد مخدر بوده و یا در دام قاچاقچیان مواد مخدر افتاده اند و در صورت نداشتن سوء پیشینه نباید اعدام شوند. 

وی تصریح کرد: کسانی که باندی عمل می کنند و در مقابل مأموران قرار می گیرند و با سلاح سرد و گرم می جنگند و یا کسانی که معروف به قاچاقچیان اساسی مواد مخدر و دارای سوء پیشینه هستند این افراد باید با عنوان مفسد فی الارض از روی زمین پاکسازی و اعدام شوند. 

نوروزی ادامه داد: اما کسانی که به دلیل فقر و یا گرفتاری،‌ مواد مخدر حمل کرده اند و یا در این زمینه مرتکب تقصیر یا قصور شده اند معتقد هستیم باید از مجازات های دیگر مثل حبس ابد یا مصادره اموال یا غیر آن استفاده کرد. 

وی گفت: این طرح را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کردیم و قطعاً در مجلس شورای اسلامی بحث خواهد شد. 

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: از همه حقوقدانان نظام اسلامی درخواست می کنیم در این زمینه به ما کمک کنند و این موضوع به خاطر مباحث فشارهای خارجی و اینگونه مباحث نیست بلکه خودمان به این نتیجه رسیده ایم. 

وی تأکید کرد: ما مخالف از بین بردن مفسد فی الارض نیستیم. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت