ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلمپ یک مرکز جراحی محدود در تهران

کد خبر: ۶۳۶۶۸۹
| |
7194 بازدید

مدیر کل نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان وزارت بهداشت، از پلمپ یک مرکز جراحی محدود در تهران خبر داد.

به گزارش مهر، دکتر محمد حسین میردهقان، گفت: پس از فوت خانمی که برای لاغری و انجام عمل لیپوساکشن در این مرکز جراحی محدود بستری و تحت جراحی قرار گرفت تیم نظارتی وزارت بهداشت در محل حضور یافته و ابعاد این پرونده را مورد بررسی قرار دادند.  

وی افزود: با بررسی کارشناسی ابعاد این پرونده و با هماهنگی و اخذ دستور مقام قضائی به دلیل عدم رعایت  موازین علمی و استانداردهای ایمنی و قوانین و مقررات ابلاغی وزارت بهداشت تا زمان کسب اطمینان و ایجاد شرایط لازم جهت تحقق موارد مورد اشاره و تا زمان کسب اطمینان از ارایه خدمات مبتنی اصول ایمنی، فعالیت این موسسه متوقف گردید.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار