ضربۀ سنگین بوکوحرام به ارتش نیجریه

کد خبر: ۶۳۴۵۹۸
| |
5457 بازدید

83 سرباز نیجریه ای پس از حملۀ تروریست های بوکوحرام به یک پایگاه نظامی دورافتاده در شمال شرق این کشور ناپدید شده اند.

 
به گزارش العالم، تعدادی از افسران ارتش نیجریه در گفتگو بار رسانه ها اعلام کردند که این سربازان به دلیل کمبود تجهیزات نتوانستند در برابر حملات بوکوحرام ایستادگی کنند.
 
سرهنگ سانی کوشیکا عثمان، سخنگوی ارتش نیجریه، هفتۀ پیش گفته بود: «برخی از سربازان ناپدید شده اند و 13 نفر هم هفدهم اکتبر جاری، در حملۀ شورشیان به پایگاهشان در روستای گاشیگار در مجاورت مرزهای نیجر مجروح شده اند».
وی تعداد دقیق سربازان گمشده را اعلام نکرد.
 
افسران خاطرنشان کردند که ده ها سرباز که از حملات بوکوحرام فرا می کردند به رودخانۀ نیجر پریدند و فقط 12 نفر از آنها توسط همقطارانشان نجات یافتند. احتمالا بیشتر آنان غرق شده اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت