صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بادوگل عجیب؛دایی انتقام یحی را از ذوب آهن گرفت!

کد خبر: ۶۳۳۶۹۵
| |
3785 بازدید
|
۱
نفت تهران موفق شد ذوب‌آهن اصفهان را از پیش رو بردارد و به رده سوم جدول برسد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های نفت تهران و ذوب‌آهن اصفهان از ساعت 16:45 امروز (پنجشنبه) در چارچوب هفته نهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه تختی تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی 2 بر یک نفت تهران به پایان رسید.

مرتضی تبریزی در دقیقه 20 مسابقه برای ذوبی‌ها گل زد تا تیم اصفهانی، برنده به رختکن برود. نفت تهران اما در دقیقه 88 توسط محمد قاضی از روی نقطه پنالتی به گل رسید تا بازی مساوی شود. این بازیکن در دقیقه 2+90 گل پیروزی‌بخش نفتی‌ها را به ثمر رساند تا نفت، جایگاه خود را در رتبه سوم جدول مستحکم‌تر کند.

میلاد فخرالدینی و رضا اسدی از نفت و محمد حسینی از ذوب‌آهن از سوی اشکان خورشیدی داور این مسابقه با کارت زرد جریمه شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حمیدخان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
دو گل عجیب؟! چرا عجیب است؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟