صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش استقلالی‌ها به شکایت ساموئل و خطر کسر امتیاز

کد خبر: ۶۳۲۲۶۴
| |
2144 بازدید
مدیرعامل باشگاه استقلال نسبت به شایعه کسر امتیاز از این باشگاه واکنش نشان داد.
به گزارش تابناک ورزشی، جی لوید ساموئا هافبک 3 فصل پیش استقلال این روزها از طریق فیفا خواستار دریافت مطالباتش است و حتی گفته می شود وی به زودی حکم کسر امتیاز از استقلال را دریافت می کند.
حالا مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه شایعه شده این باشگاه در خطر کسر امتیاز است، می‌گوید: ما تمام بازیکنان خارجی را از جمله ساموئل در دستور کار قرار دادیم و وکیل باشگاه پیگیر است که ان‌شاءالله این مسئله را حل کنیم. مطمئن باشید هیچ خطری استقلال را تهدید نمی‌کند و خوشبختانه به موقع اقدام کردیم و قرار شده طلبی که از فیفا داریم به بازیکنان خارجی که از ما طلب دارند پرداخت کنیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟