صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقبال سازمان همکاری اسلامی ازقطعنامه یونسکو

سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه ای از قطعنامه اخیر «یونسکو» که هرگونه ارتباط تاریخی یهودیان با مسجدالاقصی را رد کرده بود، استقبال کرد.
کد خبر: ۶۳۲۲۱۸
| |
2032 بازدید

سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه ای از قطعنامه اخیر «یونسکو» که هرگونه ارتباط تاریخی یهودیان با مسجدالاقصی را رد کرده بود، استقبال کرد.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه النشره، سازمان همکاری اسلامی از تصویب پیش نویس قطعنامه ای در سازمان «یونسکو» که هرگونه ارتباط تاریخی یهودیان با مسجدالاقصی و قدس اشغالی را رد می کند، استقبال کرد.

در این بیانیه آمده است که این قطعنامه نشانگر مخالفت جامعه بین الملل با تمام سیاست ها و اقدامات رژیم اشغالگر قدس در محو حقایق تاریخی و خدشه وارد کردن به حقوق سیاسی، فرهنگی و مذهبی مردم فلسطین در قدس اشغالی است.

اتحادیه عرب نیز پیش از این با صدور بیانیه ای ضمن استقبال از قطعنامه اخیر سازمان «یونسکو» علیه رژیم صهیونیستی، این اقدام را «تاریخی» توصیف کرد.

لازم به ذکر است که سازمان یونسکو بعد از ظهر پنجشنبه پیش‌نویس قطعنامه‌ ای را به تصویب رساند که وجود ارتباط دینی میان مسجدالاقصی و یهودیان را رد می‌کند و این مسجد را مکانی مقدس برای مسلمانان می‌داند.

این طرح با رای مثبت ۲۴ کشور به تصویب رسید اما ۶ کشور از جمله آمریکا و انگلیس به آن رای منفی دادند ضمن اینکه ۲۶ کشور نیز از رای دادن به آن خودداری کردند.

تصویب پیش نویس این قطعنامه با استقبال گسترده فلسطینیان و در مقابل، خشم و ناراحتی صهیونیست ها و در راس آنها بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مواجه شد.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار