میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سارکوزی: اگر بازگردم، حجاب را ممنوع می‌کنم

رییس‌جمهوری سابق فرانسه گفته است، اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور پیروز شود، حجاب را ممنوع می‌کند.
کد خبر: ۶۳۱۰۷۶
| |
3762 بازدید
رییس‌جمهوری سابق فرانسه گفته است، اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور پیروز شود، حجاب را ممنوع می‌کند.

به گزارش ایسنا نیکولا سارکوزی، رییس جمهوری سابق فرانسه، گفت:‌ اگر رییس جمهور شوم تدابیر سخت و شدید برابری جنسیتی برقرار می کنم. حجاب، برقع و بورکینی را ممنوع می کنم. حق میان زنان و مردان را مساوی می‌کنم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا به صورت کلی حجاب زنان مسلمان را ممنوع می‌کند، گفت: به طور حتم این کار را انجام می دهم. هدف من ایجاد اعتماد میان مردم فرانسه است.

سارکوزیی حزب حاکم سوسیالیست را به بدتر شدن اقتصاد در کشور متهم کرد و قول داد تا این روند را سامان بدهد.

رییس‌جمهوری سابق فرانسه همچنین گفت اگر بعنوان رییس جمهوری این کشور انتخاب شود، دو رفراندوم برگزار می‌کند و در رفراندوم اولی از مردم فرانسه می پرسد که آیا از تعلیق حق شهروندان غیر اتحادیه اروپا برای پیوستن به اعضای خانواده‌اشان در فرانسه حمایت می کنند یا خیر و دوم اینکه آیا کشور اجازه دارد تا شبه نظامیان مظنون را زندانی کند یا خیر.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات