صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نتیجه را حدس بزنید؛

تصادف دو خودرو که یکی برای حفظ جان طراحی شده و دیگری برای بازار!

خودروهایی که برای رسیدن به این هدف، به امکانات فراوان تجهیز شده‌اند، تست های فراوان را پشت سرگذاشته و بودجه های فراوانی صرف طراحی و تولیدشان می‌شود، نه خودروهایی که تا چندی پیش سازندگانش بر این ادعا پافشاری می‌کردند که نصب ایربگ رویشان «آپشن» است، نه استاندارد الزام آور!
کد خبر: ۶۳۰۱۲۰
| |
55914 بازدید
|
مأموران راهنمایی و رانندگی مثلی دارند که می‌گوید «راه باید بخشنده باشد»؛ به این معنی که اگر راننده خطایی مرتکب شد، راه باید دارای ویژگی هایی باشد که به از دست رفتن جان افراد منجر نشود. مثلی که در تصادف روز گذشته نیز قابل استفاده به نظر می‌رسد، ولی کامل نیست و می‌توان به روزش کرد!

به گزارش «تابناک»، شمار اخبار حوادث جاده‌ای در کشورمان به قدری زیاد است که باید برای پوشش دادن تمامی شان یک رسانه مستقل راه اندازی و برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز، شبکه ای گسترده در سراسر کشور دایر کرد؛ اتفاقی که تا زمان وقوع آن، تنها برخی حوادث مجال رسانه‌ای شدن می‌یابند.

از جمله تصادف خونینی که روز گذشته در یکی از جاده های کشورمان روی داد و به دلایلی بسیار مورد توجه قرار گرفت و بازتاب وسیعی در رسانه های کشورمان داشت، خبر تصادف خودروی حامل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که فرجام بسیار ناگواری داشت و متأسفانه جان دو تن از هموطنانمان را گرفت.
 
تصادف دو خودرو که یکی برای حفظ جان طراحی شده و دیگری برای بازار! 
 
آن گونه که گزارش شده، این حادثه حوالی ساعت 3 و سی دقیقه روز گذشته (جمعه) در 120 کیلومتری اردکان (استان یزد) رخ داده و علت وقوع آن، انحراف خودروی 206 از مسیر خود و برخورد با خودروی حامل نماینده مجلس و راننده وی بوده است؛ برخوردی هولناک و شدید.

شدت برخورد به قدری بوده که با نگاهی به تصاویر منتشره از رویداد، احتمال جان به در بردن سرنشینان دو خودرو کم به نظر می‌رسد. حدسی که گزارش منتشر شده از این رویداد تا حدودی بر آن مهر صحت می‌زند، چون می‌بینیم دو سرنشین خودروی 206 جان باخته اند و نماینده تهران و راننده وی مصدوم و راهی بیمارستان شده‌اند.

البته این همه ماجرا نیست. آن گونه که خبر می‌رسد، در اثر برخورد، خودروی 206 آتش گرفته و سرنشینان آن در آتش سوخته‌اند، حال آنکه سرنشینان خودروی مقابل به رغم آسیب های فراوانی که خودروشان دیده، از مرگ رهیده‌اند؛موضوعی که از دید کاربران دنیای مجازی، ناشی از اختلاف خودروهای ایشان بوده است.
 
تصادف دو خودرو که یکی برای حفظ جان طراحی شده و دیگری برای بازار! 
نکته ای که برخی تصاویر منتشر شده از صحنه تصادف اثباتش می‌کند. به ویژه تصویری که در یک سوی آن خودروی 206 مچاله شده و سوخته دیده می‌شود و در سوی دیگر آن، خودروی وارداتی و گران قیمت نماینده مصدوم قرار دارد که تصادف، بخش جلویی آن را نابود کرده، ولی خوشبختانه جان سرنشینانش را نگرفته است.

اتفاقی که اگر مسیر رفت و برگشت در این جاده از هم جدا شده بود، هرگز رخ نمی‌داد و بخشنده بودن جاده معنا می‌شد. همان مثالی که پلیس برای نشان دادن تاثیر وضعیت جاده در آمار مجروحان و جان باختگان حوادث رانندگی در کشورمان بیان می‌کند و بر آن تأکید دارد.

اشاره ایشان نیز به مثلث مشهور عوامل موثر در تصادفات است؛ راه، خودرو و عامل انسانی. با این ملاحظه که این بار به ظاهر عامل انسانی (خطای راننده خودروی 206 که منجر به انحراف خودروی وی از مسیر و ورود آن به مسیر خودروی مقابل شده) نقش اصلی را در شکل گیری این تصادف ایفا کرده و بخشنده نبودن جاده نیز به آن اضافه شده و این رویداد تلخ را رقم زده است.
 
تصادف دو خودرو که یکی برای حفظ جان طراحی شده و دیگری برای بازار!

این در حالی است که می‌بینیم در این حادثه خاص، به خوبی مشخص می‌شود که نقش ضلع سوم مثلث تصادفات چیست. خودرویی بخشنده که در اختیار نماینده و راننده وی بوده و توانسته جان سرنشینانش را از این رویداد هولناک برهاند و خودرویی پر اشکال که پس از تصادف آتش گرفته و مانع از نجات جان سرنشینانش شده است.

گویی زمان آن رسیده که مثل مأموران پلیس را به روز کرده و خودروهای بخشنده را نیز بخشی از برنامه های کاهش شمار جان باختگان حوادث جاده ای در کشورمان بدانیم. خودروهایی که بر خلاف انواع داخلی، برای حضور در بازار و سودرسانی به خودروساز طراحی نشده اند، که هدف بزرگتری را دنبال می‌کنند؛ نجات جان سرنشینان.

خودروهایی که برای رسیدن به این هدف، به امکانات فراوان تجهیز شده‌اند، تست های فراوان را پشت سرگذاشته اند و بودجه های فراوان صرف طراحی و تولیدشان می‌شود، نه خودروهایی که تا چندی پیش سازندگانش بر این ادعا پافشاری می‌کردند که نصب ایربگ رویشان «آپشن» است، نه استاندارد الزام آور!


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۷۷
انتشار یافته: ۱۷۴
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
حالا آقایون دنا(سمند)بفروشند40میلیون پراید20میلیون!!!!!جمع کنید این لگن ها رو آخه ۲۰۶ هم شد ماشین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
یک پیشنهاد ساده: تمام مدیران دولتی و نمایندگان مجلس از خودروهای ساخت داخل استفاده کنند

به همین راحتی مشکل خودروسازی کشور حل میشه چون پای جان خودشون و خانوادشون وسطه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
چطور خودشون خودرو ممنوعه سوار میشن بعد وارداتش غیر قانونیه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
این لکسوز میلیاردی که میبینی اگه با پورشه و مازراتی هم شاخ به شاخ کنه نتیجه همینه مقایسه این ماشین سنگین وزن که به تانک معروفه وپرفروش ترین شاسی بلند دنیاست با ماشینهای سواری غلطه مشکل ما رانندگی هموطنان عزیزه که فاجعه آمیزه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
صنایع خودرو سازی و خدمات درمانی در این کشور بسیار جالب است. قیمت نجومی و بالاتر از استندارد جهانی و کیفیت تحویلی بسیار نازل. امیدواریم مسئولین حمایت غیرمنطقی را از پشت این دو بردارند
007
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
آره داداچ مام میدونیم 206ماشین نیست ولی از اقتصاد کاملا درست این مرزوبوم من به شخصه تو قسط پرایدم موندم در حالی که 206ماشین نیست !!میخوام بگم مام دوست داریم ماشین خوب سوار شیم ولی نمیشه ! در ضمن یادمون نره که ملت ایران ملت شریـــــف ایـــران تا آخر عمر دیگه نباید دم از کیفیت خودرو بزنن. پارسال همین موقع ...ماشینایی که تو پارکینگا انبار شده بود ویـــــــــــــهو دیدیدیرییــــــن ماشیــــــــن قســــــــــــطی ...!!!
ysf
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
نماینده پول این ماشین رو از کجا آورده
سوالی که اصلا پرسیده نمیشه
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۸
دوست007 قبول پولش نیست اما یه خواهش همون لگن های مدل پایینو نگه داریم و دیگه از این دو تشتک سازی ماشین صفر نخریم تنها راه تحریم خرید سایپا و ایران خودرو و این چینی هاست
ناشناس
| - |
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۹
جدا از کیفیت ماشین ها رانندگی غلط رانندگان هست ... چه بسا اگر راننده 206 با سرعت 200 تا تووی اون جاده دوطرفه نمیرفت و از مسیر منحرف نمیشد، این اتفاق نمی افتاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
اشتباهات انسانی همه جای ئنیا هست واز آن گریزی نیست ولی شرایط بایستی طوری باشد که امکان اصلاح اشتباه یامهار خسارات ناشی از اشتباه فراهم شود...متاسفانه علیرغم اینکه 60 درصد تلفات وخسارات جاده ای مابدلیل کیفیت نداشتن جاده یا خودرو است ولی مسئولین سرمست ازاینکه همه را میتوان پشت بهانه خطای انسانی پوشاند وماستمالی کرد از عواقب آن دنیائی آن غافلند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
شما رانندگی دیوانه وار ندیدید. وقتی همین توی شهر خط ترمز یک ماشین حدود سی میشه جاده مقصره؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
اشتباه انسانی ناخودآگاه وجود داره ولی درصدش خیلی کمه عموما ناشی از عدم رعایته آنهم کاملا آگاهانه است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
گزارشی نیزازوضعیت جاده شازنداراک به ازناتهیه فرماییدوببنیدکه سالیانه چه تعدادازهموطنانمان دراین جاده غیراستانداردقربانی ممیشوند.باتشکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
تا زمانی که مدیران ما از خودروهای داخلی استفاده نمی کنند آیا امیدی به بهتر شدن وضعیت تولید داخلی خودرو می توان داشت؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
دارا.....مرگ...ندار
علي مهدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
دليل حمايت مسوولين از خودروسازان داخلي به وضوح در اين تصوير مشخص است.زيرا خود وخانواده شان در پناه ايمني مجهزترين خودروهاي دنيا هستن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
بله راه باید بخشنده باشه خودرو باید بخشنده باشه اما عقل هم باید در سر آدم وجود داشته باشه تا ببینه وقتی خودرو اش ضعیفه و جاده هم نامناسبه با احتیاط رانندگی کنه
پاسخ ها
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
لذت بردم از این نظر
الیاس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۸
آفرین
محمد شریفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
خوب این جای سوال نداره. فرق ماشین 700 میلیونی (که البته اگه قانون 2500 سی سی نبود حداکثر 270 میلیون بود) با ماشین 35 میلیونی همینه دیگه! فرق ماشینی که همین امثال طراحی شده با ماشینی که 25 سال پیش طراحی شده تو همین نکته های کوچک هست. شما داری تانک رو با خودروی سواری مقایسه می کنی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
از بحث خودروسازان دیگه خسته شده ایم از بس که دست عملگرایی برای این معضل پیدا نمیشه! مردم فقط به خدا پناه میبرن و از خدا یاری می خوان.( تحریم مردم، تهدید به کم کردن عوارض،...کارساز نشد) تازگی ها هم به خودروسازهای خارجی نحوه گران فروشی را یاد می دن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
البته قیمت یک میلیاردی و سی میلیون تومنی این دو خودرو هم باید در نظر گرفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
لکسوس در دوبی 150 هزار درهم معادل یکصد و پنجاه میلیون تومان می باشد مابقی گمرکی و هزینه های داخلی است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
شدت تصادف و تفاوت نوع خودروها ، میزان انرژی وارده تصادف به طرفین را به نفع خودروی بزرگتر تغییر داده . در این تصادف به نظر من به جای 206 اگر مدل 2016 پژو (یعنی 208) ساخت فرانسه هم وجود داشت باز خودرو منهدم و سرنشینان کشته میشدند .
بخشندگی جاده و خودرو در صورت معنی دارد که سرنشین قانون را رعایت کرده باشد و بنا به دلایلی خارج از کنترل سانحه صورت پذیرد . وگرنه شما پشت پورشه میلیاردی هم بشینی اگه خوب رانندگی نکنی احتمال کشته شدنت کم نیست .
پی نوشت : یکی میمرد از درد بی نوایی ، آن یکی میگفت زردک میخواهی . تفاوت قیمت لکسوسی که تصادف کرده را به 206 ببینید . چند نفر از مردم ایران میتوانند لکسوس بخرند .
پاسخ ها
مهرداد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۷
وزن و اندازه این دو خودرو کاملا باهم تفاوت دارد اگر لگسوس با یک کامیونت سنگبن تر از خودش برخورد می کرد ان وقت شاید سرنشینان لکسوس قربانی می شدند
ناشناس
| United States |
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۸
قانون سوم نیوتن رو شما نقض کردین! به هر دو ماشین یک مقدار نیرو وارد میشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟