صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عربستان تا 5 سال دیگر بی پول می شود!

صندوق بین المللی پول اعلام کرد که با توجه به کاهش شدید بهای نفت، کشورهای عربی از جمله عربستان به زودی با کسری بودجه مواجه خواهند شد.
کد خبر: ۶۲۹۵۰۸
| |
2065 بازدید

صندوق بین المللی پول اعلام کرد که با توجه به کاهش شدید بهای نفت، کشورهای عربی از جمله عربستان به زودی با کسری بودجه مواجه خواهند شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری العالم، به نقل از پایگاه الوفد، صندوق بین المللی پول در گزارشی اعلام کرد که کاهش شدید بهای نفت، کشورهای صادر کننده نفت را با کسری بودجه مواجه خواهد کرد.

بر اساس این گزارش به علت کاهش شدید بهای نفت، ذخایر ارزی برخی کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا از جمله عراق، عربستان سعودی و لیبی ممکن است تا 5 سال آینده، تمام شود.

صندوق بین المللی پول ضمن هشدار به این کشورها برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، خاطرنشان کرد که دیگر کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از جمله کویت، قطر و امارات عربی متحده که اقتصاد آنها به نفت وابسته است، توانسته اند با درپیش گرفتن سیاست اقتصادی جدید، وابستگی خود را به نفت کاهش و ذخایر خود را افزایش دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار