محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص احتمال قطع تماس روسیه و آمریکا در خصوص سوریه، اظهار داشت: حلب به عنوان دومین شهر روسیه و صنعتی ترین شهر سوریه و نزدیک ترین شهر بزرگ سوریه به ترکیه از اهمیت بالایی برخوردار است.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با بیان یانکه حلب از نظر راهبردی از دیرالروز هم مهمتر است، بیان کرد: به همین دلیل فشار زیادی بر روی حلب است و پیروزیهایی که با ارتش سوریه و سیستمهای بمباران هوایی روسیه و کارهای مستشاری دوستان سوریه تروریستهای تکفیری به شدت تحت فشار قرار گرفتهاند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر حلب آزاد شود هم از نظر راهبردی و هم از نظر روحی به تکفیری ها ضربه بزرگی وارد می شود، ادامه داد: آمریکایی ها چندین بار در قالب آتش بس برای امداد رسانی به مردم به دنبال تنفس تکفیری ها و تجدید قوای آن ها است و شبیه کاری است که در خان طومان انجام دادند و ضربه سختی را وارد کردند و مناطقی را که تروریست ها از دست داده بودند دوباره اشغال کردند.
جمالی نوبندگانی با بیان اینکه مشخص شده که هدف آتش بس در راستای انجام اقدامات و کمک به مردم نیست بلکه برای تنفس به تروریست ها است، متذکر شد: از طرف دیگر روسیه بیان کرد که توافقنامه آتش بس را اعلام کنیم که آمریکا اجازه نداد این توافقنامه افشا شود.
دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این مسئله نشان می دهد که آمریکایی ها با تروریست ها مخالف نیستند و اگر بتوانند تجهیز و اگر نتوانند از نظر سیاسی آن ها را حمایت میکنند، گفت: آمریکا به دنبال این است که روسیه را تحت فشار قرار دهد تا مسئله حلب حل نشود.