مصدوميت روانخواه و صادقي

نوروزي در مورد وضعيت مدافع استقلال نيز گفت: اميرحسين صادقي هم امروز با حضور در كلينيك باشگاه به فيزيوتراپي پرداخت و به همين جهت او نيز در تمرين امشب غايب خواهد بود.
کد خبر: ۶۲۷۸۶
|
۱۴ شهريور ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۹ 05 September 2009
|
1475 بازدید
اميدرضا روانخواه و اميرحسين صادقي به تشخيص پزشكان در تمرين امشب استقلال غايب خواهند بود.

به گزارش ايسنا، امين نوروزي، فيزيوتراپ استقلال در گفت‌وگويي با سايت باشگاه استقلال با اشاره به برخورد روانخواه و مهرشاد مومني در تمرين جمعه استقلال گفت: روانخواه از ناحيه زانو ضربه خورده است و امروز مشغول فيزيوتراپي خواهد بود، به همين جهت در تمرين شركت نخواهد كرد.

همچنين اميرحسين صادقي نيز ديروز به جهت ناهمواري زمين ورزشگاه دستگردي از ناحيه زانو قدري دچار مشكل شد.

نوروزي در مورد وضعيت مدافع استقلال نيز گفت: اميرحسين صادقي هم امروز با حضور در كلينيك باشگاه به فيزيوتراپي پرداخت و به همين جهت او نيز در تمرين امشب غايب خواهد بود.

فيزيوتراپيست استقلال تصريح كرد: وضعيت اين دو بازيكن فردا پس از معاينه نهايي مشخص خواهد شد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت