صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
درآستانه نشست مشورتی اوپک

عربستان چه در سر دارد؟

عربستان ادعا می کند که مایل به دستیابی به اجماع در باره تولید نفت اوپک تا ماه نوامبر است.
کد خبر: ۶۲۶۲۳۱
| |
2447 بازدید

عربستان ادعا می کند که مایل به دستیابی به اجماع در باره تولید نفت اوپک تا ماه نوامبر است.

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه اعلام کرد عربستان سعودی و دیگر کشورهای عضو سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک)، طرحهای گوناگونی را به منظور یافتن زمینه مشترک برای ایجاد ثبات در بازار نفت، بررسی می کنند.

این منبع آگاه اوپک که با طرز فکر سعودیها آشناست، افزود: هدف، رسیدن به توافق و بررسی طرح های مختلف برای تعیین سطوح تولید کشورهای اوپک است. نشست فنی در وین و نشست وزارتی در الجزایر به منظور دستیابی به اجماع برای نشست رسمی اوپک در پایان نوامبر، برگزار خواهد شد.

قرار است نشست مشورتی اوپک چهارشنبه ٢٨ سپتامبر (هفتم مهر ماه) در الجزایر برگزار شود. احتمال دارد روسیه نیز که عضو اوپک نیست در این نشست حضور یابد.

این منبع گفت: ما در پی یک راه حل معتبر، قابل اطمینان و شفاف هستیم که به ایجاد ثبات در بازار منجر شود.

این در حالیست که کارشناسان عربستان، ایران، قطر و الجزایر، هفته گذشته نشست فنی دو روزه در وین در باره سطوح تولید برگزار کردند.

هنوز هیچ توافقی در باره محدودیت احتمالی سطح تولید به دست نیامده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار