میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
واکنش

افتخاری: جهانیان در کارم دخالت می کند، از وزیر کمک می خواهم!

سید رضا افتخاری در گفت و گوی شبانه خود تاکید کرد که فردا به دیدار وزیر ورزش می رود تا از او بخواهد جهانیان در کارش دخالت نکند.
کد خبر: ۶۲۵۴۷۹
| |
3539 بازدید
مدیرعامل باشگاه استقلال می گوید: فردا به دیدار وزیر می روم تا از او بخواهم در کار من دخالت نشود.
به گزارش تابناک ورزشی، انتصاب هاشم ساعدی به عنوان سخنگوی هیات مدیره استقلال و همچنین حسن روشن به عنوان مشاور رئیس هیات مدیره این باشگاه توسط جهانیان به مذاق سید رضا افتخاری خوش نیامد و در حالی که استقلال چند ساعت بعد باید به مصاف ذوب آهن می رفت خبر انتصاب هر دو نفر از روی خروجی سایت این باشگاه حذف شد.
حالا این مساله باعث شده تا صدای رضا افتخاری به شکلی در آمده و خواستار رسیدگی به این موضوع باشد.

مدیرعامل باشگاه استقلال  امشب در گفت و گو با رادیو جوان درباره اینکه گفته می‌شود بین ایشان و جهانیان اختلاف وجود دارد، به خصوص پس از تعیین آقای ساعدی و حسن روشن در تیم، عنوان کرد: اعضای هیأت مدیره شرح وظایفی دارند و باید در حیطه اختیارات خودشان کار کنند. ورود به کارهایی که مربوط به مدیرعامل است، باعث تضعیف مدیرعامل می‌شود. در این باره فردا با وزیر جلسه خواهم داشت و از ایشان می‌خواهم تا این مشکل را حل کنند و این صحبت‌ها اصلاً به صلاح باشگاه نیست و تلاش می‌کنیم تا این مشکل را در داخل باشگاه حل کنیم.

افتخاری ادامه داد: ما اختلاف نداریم و می‌گوییم کارهایی که مربوط به حوزه مدیرعامل است را دیگران ورود نکنند، مشکلات استقلال در حال حاضر انتصاب آقایان ساعدی و روشن نیست، ما مشکلات اساسی دیگری داریم و باید آنها را حل کنیم. به موقع هم از پیشکسوتان استقلال هم استفاده خواهیم کرد و الان باید بیش‌تر باشگاه را آماده کنیم. تیم‌های پایه پادرهوا هستند و جایگاه مناسبی ندارند، باید این به‌هم‌ریختگی‌ها را درست و جمع‌وجور کنیم.

وی خاطرنشان کرد: باید وزیر به عنوان رئیس هیات مدیره استقلال در این باره به من اختیار تام دهند،‌ البته به من اختیار داده‌اند، ولی باید اتمام حجت شود تا دیگر این مشکلات به وجود نیاید.

 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات