صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نماینده مبارکه: آمده‌ایم در مجلس انقلاب کنیم

نماینده مبارکه با بیان اینکه هنوز بحث تفکیک قوا در کشور رعایت نمی‌شود، خاطرنشان کرد: ما به مجلس آمده‌ایم تا انقلابی در رفتارهای پارلمان به وجود بیاوریم و در این زمینه از مردم می‌خواهیم به ما کمک کنند.
کد خبر: ۶۲۰۲۸۶
| |
5637 بازدید
نماینده مبارکه با بیان اینکه هنوز بحث تفکیک قوا در کشور رعایت نمی‌شود، خاطرنشان کرد: ما به مجلس آمده‌ایم تا انقلابی در رفتارهای پارلمان به وجود بیاوریم و در این زمینه از مردم می‌خواهیم به ما کمک کنند.

زهرا سعیدی در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به خبر تغییر استاندار اصفهان گفت: مردم باید متوجه باشند وظایف نمایندگی در حیطه قانونگذاری و اجراست و در همین زمینه نیز مردم باید از ما انتظار داشته باشند؛ با توجه به این موضوع عزل‌ونصب‌ها در حیطه اختیار نمایندگان نیست.

نماینده مردم مبارکه در مجلس دهم با بیان اینکه اگر یک نماینده خود را درگیر کارهای اجرایی کند، به وظیفه اصلی خود که نظارت و قانونگذاری به نفع مردم است، نمی‌‌رسد، تصریح کرد: اگر حقی از کسی ضایع شده باشد، پیگیری آن وظیفه دولت و قوه قضاییه است، نه مجلس.

او تاکید کرد: نمایندگان نه توان پیگیری مطالبات شخصی افراد را دارند، نه وظیفه آن را، چراکه وظیفه نمایندگان قانونگذاری است و همچنین نظارت بر دستگاه‌های اجرایی از لحاظ حسن اجرای قانون.

سعیدی با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز بحث تفکیک قوا در کشور رعایت نمی‌شود، خاطرنشان کرد: ما به مجلس آمده‌ایم تا انقلابی در رفتارهای پارلمان به وجود بیاوریم و در این زمینه از مردم می‌خواهیم به ما کمک کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟