میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احضار رئیس جهادکشاورزی تهران در رابطه با قاچاق

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با تکذیب بازداشت خود در رابطه با قاچاق کالا گفت: برای ارائه برخی توضیحات احضار شدم که با توضیحات بنده ابهامات موجود برطرف شد.
کد خبر: ۶۲۰۱۳۲
| |
5255 بازدید
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با تکذیب بازداشت خود در رابطه با قاچاق کالا گفت: برای ارائه برخی توضیحات احضار شدم که با توضیحات بنده ابهامات موجود برطرف شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در گفت‌وگو با تسنیم، در خصوص مباحثی که درباره بازداشت وی به دلیل قاچاق کالا مطرح شده است اظهار کرد: بنده بازداشت نشده ام بلکه برای پاسخگویی به پارهای از سوالات در کنار سایر مسئولان در رابطه با موضوع واردات میوه برای تامین بازار شب عید توسط مراجع قضایی احضار شدم.

علی اشرف منصوری افزود: محموله های میوه مربوطه برای تامین نیاز شب عید در سال 93 و با دستور مستقیم وزیر جهاد کشاورزی توسط تعاون روستایی وارد شده است و منع قانونی در این ارتباط وجود نداشته است.

وی تاکید کرد: با ارائه توضیحات بنده ابهامات موجود در این زمینه برطرف شد.

منصوری اظهار کرد: این محموله در سال 93 با دستور مستقیم وزیر جهاد کشاورزی برای تامین نیاز مردم در شب عید توسط تعاون روستایی از بازاچه های کرمانشاه خریداری شد.

وی افزود: این واردات به طور مستقیم توسط اتحادیه های تعاونی روستایی خریدای شد و وزیر هم طبق قانون افزایش بهره وری و انتزاع اجازه این کار را دارد تا در مواقع ضروری اجازه واردات دهد.

منصوری خاطر نشان کرد: واردات انجام شده در چهار چوب قانون بوده و تنها شامل محصول پرتقال است.

وی درخصوص بازداشت خود گفت: دستگاه قضا در این ارتباط از بنده و کسانی که مرتبط با این قضیه بوده اند سوال کرده است و دیگر مشکلی وجود ندارد.

منصوری تصریح کرد: من بازداشت نشده بودم و تنها به دستگاه قضا احضار شده و پاسخ های لازم را ارائه دادم.

وی گفت: با توجه به اینکه واردات توسط تعاون روستایی انجام شده است بنده اطلاعی در خصوص حجم واردات پرتقال انجام شده ندارم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت
آخرین اخبار