صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

كي روش؛ بعد از شكست قطر به دنبال حذف رقباي داخلي

کی روش انگار از عذرخواهی دیگران لذت می برد، این پنجمین باری است که او از برانکو می خواهد عذرخواهی کند، سرمربی پرسپولیس اما تلاش می کند که وارد این بازی نشود.
کد خبر: ۶۱۹۹۱۱
| |
4450 بازدید
|
۲

حدود 72 ساعت مانده بود به بازی ایران و قطر که کارلوس کی روش در برنامه نود مقابل مجري طرفدار خودش اعلام کرد باید در صلح و آرامش کار کنند و همه را دعوت کرد که در کنار او باشند.

به گزارش تابناك ورزشي، هنوز یک ساعت از پایان بازی در مقابل قطر و حاشیه سازی های عجیب و غریب كي روش و دستیار تازه اش در اولین تجربه رسمی مربیگری عليه داوري نمی گذشت که مرد پرتغالي اعلام کرد «باید آن آقا از من عذرخواهی کند». تابناك همان زمان نوشت منظور او از «آن آقا» برانکو بود.

کی روش انگار از عذرخواهی دیگران لذت می برد، این پنجمین باری است که او از برانکو می خواهد عذرخواهی کند، سرمربی پرسپولیس اما تلاش می کند که وارد این بازی نشود.

در همين ارتباط بانك ورزش نوشته ؛ تیم ملی در حساس ترین مقطع ممکن قرار دارد و باید بازی هایش را پر قدرت برگزار کند، چین حریف دست و پا بسته ای نیست، کی روش اما به جای تمرکز روی بازی ها دنبال عذرخواهی «گرفتن» از دیگران است.ديگراني كه آلترناتيو قدرتمند او براي نيمكت تيم ملي ايران هستند.

کی روش خوب بلد است چه زمانی از چه واژه هایی استفاده کند، او قبل از مسابقه از صلح و آرامش حرف می زند و بازیکنان پرسپولیسی اش را وادار می کند که از مردم بخواهند استادیوم را پر کنند اما بعد از بازی به سرمربی پرسپولیس حمله می کند، کی روش خوب می داند بازی بعدی در زمین چین است و او حالا حالا ها فرصت دارد که حاشیه سازی اش را برای سرمربی سرخپوشان از ذهن مردم پاک کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۳
کیروش مربی خوب است ولی در انتخاب نکونام اشتباه کرد و باید در اخلاق خود هم در مسابقات باز نگری کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۵
نویسنده گویا پرسپولیسی و از نزدیکان آقای برانکو تشریف دارند.؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟