صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دو آمریکایی با یک تجربه NBA در ایران

در صورتی که عقد قرارداد با بازیکنان خارجی به مرحله نهایی برسد حتما در ترکیب اعزامی به چین قرار داده می‎شوند تا پیش از آغاز رقابت‏های لیگ برتر عملکرد ترکیب کامل مهرام در میادین رسمی ارزیابی شود.
کد خبر: ۶۱۸۷۰
| |
2389 بازدید

دو بازیکن آمریکایی مورد نظر تیم بسکتبال مهرام به منظور حضور در تست تمرینی این تیم هفته آینده به ایران سفر می‌کنند.

حمیدرضا صمدزاده سرپرست تیم بسکتبال مهرام در گفتگو با مهر ضمن اشاره به این خبر اظهارداشت: هر دو گزینه خارجی مورد نظر مربیان تیم آمریکایی هستند اما تنها یکی از آنها تجربه حضور در مسابقات حرفه‌ای NBA را دارد.

وی ادامه داد: این دو بازیکن برای حضور در تست تمرینی تیم مهرام و به کارگیری در پست‎های یک و پنج هفته آینده به تهران سفر می‎کنند. مصطفی هاشمی طی حداقل 4 روز عملکرد آنها را در جلسات تمرینی تست می‎کند تا در صورت تائید برای ثبت قرارداد اقدام شود.

سرپرست تیم بسکتبال مهرام با اشاره به اعزام این تیم به تورنمنت بین‎المللی چین (29 شهریورماه تا 4 مهرماه) تصریح کرد: در صورتی که عقد قرارداد با بازیکنان خارجی به مرحله نهایی برسد حتما در ترکیب اعزامی به چین قرار داده می‎شوند تا پیش از آغاز رقابت‏های لیگ برتر عملکرد ترکیب کامل مهرام در میادین رسمی ارزیابی شود.

"اما مذاکرات باشگاه مهرام با مهدی کامرانی به کجا رسید؟ بالاخره در مورد صمد نیکخواه بهرامی چه تصمیمی اتخاذ می‎شود؟"

صمدزاده در این مورد تصریح کرد: با مهدی کامرانی به توافق نرسیده‎ایم اما ادامه مذاکره با وی به قوت خود باقیست. در مورد صمد نیکخواه بهرامی هم مدیریت باشگاه (امیر محمد گنجی) تصمیم نهایی را اتخاذ می‎کند. به هر حال صمد در حین قراردادی که با مهرام داشت اقدام به مذاکره با تیم صبامهر و عقد قرارداد با مدیران این تیم کرده است. در اینکه صمد برای پایبندی به قراردادی که با صبامهر دارد باید رضایت‏نامه باشگاه مهرام را داشته باشد هیچ شکی نیست. اما اینکه باشگاه این رضایت‎نامه را صادر می‏‎کند یا نه به تصمیم مدیریت باشگاه بستگی دارد.

وی به حضور سه ساله صمد نیکخواه بهرامی در ترکیب تیم بسکتبال مهرام اشاره کرد و تاکید کرد: در هر صورت ما خاطرات خوش زیادی با این بازیکن داریم. اگر از عنوان سومی لیگ برتر، دو بار قهرمانی در ایران و قهرمانی در مسابقات وابا (غرب آسیا) و باشگاه‎های آسیا هم بگذریم، باشگاه مهرام و صمد نیکخواه بهرامی همیشه ارتباط خوب و بدون مشکلی با یکدیگر داشته‌اند. دوست نداریم در هیچ شرایطی به این ارتباط خدشه‎ای وارد شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟