صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نكونام: مقابل ويارئال شرايط خوبي داشتم

اميدوارم كه اوساسونا امسال حداقل بتواند مجوز حضور در ليگ اروپا را كسب كند. امسال رقابت در لاليگا بسيار فشرده خواهد بود. اكثر بازيكنان بزرگ اروپايي به لاليگا آمده‌اند و رئال مادريد و بارسلونا با خريدهايي كه انجام داده‌اند خود را از ساير تيم‌هاي اسپانيايي جدا كرده‌اند. ساير تيم‌ها در اين فصل بايد به دنبال كسب مقام سوم به بعد باشند. چرا كه از هم اكنون مي‌توان پيش بيني كرد جدال براي قهرماني بين بارسلونا و رئال مادريد خواهد بود.
کد خبر: ۶۱۶۷۹
| |
1813 بازدید

بازيكن ايراني تيم اوساسونا گفت: هدف نخست ما حضور در ليگ اروپاست.

جواد نكونام در گفت‌وگو با ايسنا، در آستانه‌ي شروع رقابت‌هاي لاليگا گفت: پس از بازي با كره كه يكي از تلخ‌ترين اتفاقات زندگي‌ام بود، دو ماه در تهران استراحت كردم و در اين مدت با توجه به برنامه‌ي تمريني مربي بدنسازم تمريناتي را انجام دادم. با اين شرايط كمي ديرتر از ساير بازيكنان در تمرينات اوساسونا شركت كردم و پس از حضور در تمرينات به جمع ديگر بازيكنان اضافه شدم و در چند بازي تداركاتي پيش فصل حضور داشتم.

وي درباره‌ي وضعيت اوساسونا و در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كنيد تيم اوساسونا شرايط بهتري نسبت به فصل گذشته پيدا كند، گفت: سال گذشته هم اوساسونا تيم خوبي بود. تيمي كه موفق شده بارسلونا را در نوكمپ و رئال مادريد را در پمپلونا شكست دهد، نمي‌تواند تيم ضعيفي باشد. سال گذشته مشكلي كه داشتيم، اين بود كه مهاجم تمام كننده در اختيار نداشتيم اما، امسال باشگاه چند مهاجم خوب جذب كرده و شجاعي هم در گلزني در بازي‌هاي پيش فصل بسيار موفق عمل كرده است. با اين حال يك بازيكن خوب‌مان كه در هافبك چپ بازي مي‌كرد را از دست داديم. با اين شرايط فكر مي‌كنم اوساسونا امسال تيم بهتري باشد.

نكونام در پاسخ به اين سوال كه هدف امسال اوساسونا چيست؟ گفت: اميدوارم كه اوساسونا امسال حداقل بتواند مجوز حضور در ليگ اروپا را كسب كند. امسال رقابت در لاليگا بسيار فشرده خواهد بود. اكثر بازيكنان بزرگ اروپايي به لاليگا آمده‌اند و رئال مادريد و بارسلونا با خريدهايي كه انجام داده‌اند خود را از ساير تيم‌هاي اسپانيايي جدا كرده‌اند. ساير تيم‌ها در اين فصل بايد به دنبال كسب مقام سوم به بعد باشند. چرا كه از هم اكنون مي‌توان پيش بيني كرد جدال براي قهرماني بين بارسلونا و رئال مادريد خواهد بود.

نكونام درباره‌ي بازي يكشنبه‌ي اوساسونا برابر ويارئال گفت: من هميشه مقابل ويارئال شرايط خوبي داشتم. نخستين گلم را در لاليگا برابر ويارئال به ثمر رساندم. سال گذشته هم از اين تيم پيشنهاد داشتم. نمي‌خواهيم كه اين بازي خانگي را با نتيجه‌اي به غير از برد به پايان برسانيم. هر چند بازي بسيار مشكلي است و ويارئال جزء بهترين تيم‌هاي لاليگا به حساب مي‌آيد اما، با تماشاگراني كه داريم، به دنبال كسب هر سه امتياز در اين بازي هستيم.

وي درباره‌ي ديدارش با ميروسلاو بلاژويچ در حاشيه‌ي ديدار با بوسني گفت: بلاژويچ مربي بسيار بزرگي است. او خدمات بسيار زيادي را به فوتبال ايران ارايه داد و تحول فوتبال ايران از زمان حضور او در ايران به وجود آمد. همچنين از زماني كه او سرمربي تيم ملي شد، به خاطر اطميناني كه او به من داشت، جايگاه ثابتي را در تيم ملي پيدا كردم. به همين خاطر زماني كه در بوسني بوديم، به محل اقامتش رفتم و از او تشكر كردم.

نكونام در پايان درباره‌ي بازي با بوسني گفت: كيفيت بازي چندان خوب نبود. به دليل شرايط نامساعدي كه زمين بازي داشت، دو تيم بازي فيزيكي را ارايه دادند. با اين حال خوشحالم كه توانستيم در اين بازي به پيروزي برسيم. اميدوارم كه تيم ملي در بازي‌هاي آينده با تيم‌هاي بزرگ اروپايي روبه‌رو شود چرا كه پس از ناكامي در راه رسيدن به جام جهاني بايد خودمان را آماده‌ي رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2014 كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟