صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شهادت یک فلسطینی در قدس

منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان صهیونیست در تازه ترین جنایت خود علیه فلسطینیان، صبح امروز شنبه یک جوان ساکن قدس را به شهادت رساندند.
کد خبر: ۶۱۶۲۴۵
| |
4343 بازدید

به گزارش تسنیم به نقل از رسانه های خبری فلسطین، یک جوان فلسطینی به نام «وسام غیث» (24 ساله) ساکن محله بیت حنینا در شمال شهر قدس اشغالی پس از تعقیب خودروی وی توسط پلیس رژیم اشغالگر در خیابان شماره 6، در اثر واژگونی خودرو به شهادت رسید.

پلیس رژیم صهیونیستی مدعی شد که یک خودروی عبوری با خودروی این جوان فلسطینی برخورد کرده و باعث واژگونی خودرو و شهادت غیث شد.

از سوی دیگر صدها صهیونیست تندرو روز گذشته تظاهراتی را در شورای منطقه ای برینر در حمایت از نظامی قاتل جوان فلسطینی برگزار کرده و خواستار قتل و ربودن فلسطینیان شدند.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که صهیونیست های ساکن شهرک های کشاورزی در منطقه شورای منطقه ای برینر روز گذشته تظاهراتی را در حمایت از نظامی صهیونیست که یک جوان فلسطینی را به ادعای تلاش برای ربودن کامیون وی به شهادت رسانده، برگزار کردند.

صهیونیست ها با سردادن شعارهایی و در دست گرفتن پلاکاردهایی خواستار کشتار فلسطینیان و ربودن آنان شدند.

بازداشت اداری یک خبرنگار فلسطینی تمدید شد

مسئولان رژیم صهیونیستی بازداشت اداری «عمر نزال» خبرنگار فلسطینی که از 4 ماه پیش بازداشت شده است، به مدت سه ماه دیگر تمدید کردند.

باشگاه اسیر فلسطینی اعلام کرد که مسئولان رژیم اشغالگر بازداشت اداری عمر نزال را به مدت سه ماه دیگر تمدید کرده اند.
نزال عضو دبیر خانه اتحادیه روزنامه نگاران است که چهار ماه پیش در یک گذرگاه ارتباطی بین کرانه باختری و اردن بازداشت شد.

همسر نزال در این باره در صفحه فیس بوک نوشت: بازداشت اداری همسرش عمر نزال به مدت سه ماه دیگر تمدید شده است.

نزال چهارم آگوست جاری اعلام کرده بود که در اعتراض به بازداشت اداری خود دست به اعتصاب غذا زده است.باشگاه اسیر فلسطینی در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی 20 خبرنگار فلسطینی را بازداشت کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟