صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توني: فون باستن الگوي من است

شيفته بازي فون‌باستن بودم و او را الگوي اول خود مي دانستم. با مطالعه مجلات سعي مي كردم حتي از رفتار او در زندگي شخصي پيروي كنم. اين بازيكن كه به جرگه مربيان پيوسته، از شخصيت قوي و نافذي برخوردار بود و همواره دوست داشتم در زندگي ورزشي و خصوصي مثل او عمل كنم.
کد خبر: ۶۱۲۷۸
| |
1855 بازدید

مهاجم تيم ملي ايتاليا و بايرن‌مونيخ گفت: از نوجواني به بازي فون‌باستن علاقه داشتم و از او الهام گرفتم.

به گزارش فارس و به نقل از توتو‌اسپرت، لوكا توني اظهار داشت: از زماني كه فوتبال را به صورت جدي شروع كردم، در خط حمله بازي كردم. اين به خاطر داشتن فيزيك مناسب براي اين پست بود. البته شم گلزني قوي هم داشتم. هميشه خودم را در چهره ماركو فون باستن، مهاجم هلندي ميلان مي ديدم.

وي افزود: از همان سنين كم، بازي هاي او را در ميلان و هلند تعقيب مي كردم. در زمين نيز تلاش زيادي مي كردم تا حركات او را تقليد كنم.

اين مهاجم ايتاليايي كه از دو فصل قبل در خدمت تيم آلماني است، عنوان كرد:‌ شيفته بازي فون‌باستن بودم و او را الگوي اول خود مي دانستم. با مطالعه مجلات سعي مي كردم حتي از رفتار او در زندگي شخصي پيروي كنم. اين بازيكن كه به جرگه مربيان پيوسته، از شخصيت قوي و نافذي برخوردار بود و همواره دوست داشتم در زندگي ورزشي و خصوصي مثل او عمل كنم.

اين گلزن 32 ساله، اين اظهارات را پس از انتقادات زيادي كه از شيوه بازي او در زمين از سوي كارشناسان شد‌، بر زبان راند.

توني كه تا كنون 47 بازي براي ايتاليا انجام داده و 16 گل نيز زده،‌ قبل از سال 2007 كه راهي مونيخ شد،‌ حضور در فيورنتينيا، پالرمو، برشيا، تريسو و مودنا را تجربه كرده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار