صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشست اضطراری شورای روسای اتاق‌های بازرگانی

نشست اضطراری شورای روسای اتاق‌های بازرگانی و هیات رئیسه اتاق ایران برای تعیین تکلیف نهایی محسن جلال‌پور، رئیس مستعفی پارلمان بخش‌خصوصی در حال برگزاری است.
کد خبر: ۶۱۲۵۵۰
| |
1811 بازدید
نشست اضطراری شورای روسای اتاق‌های بازرگانی و هیات رئیسه اتاق ایران برای تعیین تکلیف نهایی محسن جلال‌پور، رئیس مستعفی پارلمان بخش‌خصوصی در حال برگزاری است.

به گزارش مهر، نشست اضطراری شورای روسای اتاق‌های بازرگانی و هیات رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران برای تعیین تکلیف نهایی استعفای محسن جلال‌پور از ساعتی قبل در اتاق بازرگانی ایران آغاز شده و رایزنی‌ها برای چگونگی برگزاری انتخابات جدید در حال انجام است.

بر این اساس، هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و روسای اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور  در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران واقع در خیابان طالقانی گرد هم آمده‌اند که این موضوع را به سرانجام برسانند. شاید هم انتخابات قریب الوقوعی برگزار شود و کار به جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران که به طور معمول باید یکشنبه انتهای مردادماه جاری برگزار شود، نکشد و انتخابات زودهنگام برگزار شود.

گفتنی است محسن جلال‌پور، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران یکشنبه هفته گذشته، به صورت رسمی استعفای خود را به تقدیم هیات رئیسه اتاق بازرگانی و معادن ایران کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟