صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رييس فدراسيون شمشيربازي:

جا براي هيچ كس تنگ نيست

اين زمين اختصاص يافته اما به دنبال جذب اعتبارات از بخش خصوصي هستيم. آمادگي لازم را داريم تا طرح‌هاي بخش خصوصي را ديده و در مورد آن تصميم‌گيري كنيم.
کد خبر: ۶۱۲۴۳
| |
4877 بازدید

درپي نپذيرفتن پست‌هاي مشاوره و روابط بين‌الملل فدراسيون شمشيربازي از سوي عليرضا پورسلمان، دبير پيشين اين فدراسيون و دبيركل كنفدراسيون آسيا، رييس فدراسيون شمشيربازي گفت: پورسلمان مشاور و مسوول كميته‌ي بين‌الملل فدراسيون است.

غلام‌حسين عسگري در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: با توجه به حضور پورسلمان در پست دبيركلي كنفدراسيون آسيا و براي اينكه ايران اين پست را از دست ندهد، تصميماتي را گرفتم و پورسلمان را به عنوان مشاور و رييس كميته‌ي بين‌الملل فدراسيون انتخاب كردم. اين تصميمات در جهت حفظ دبيركلي آسيا در دست يك ايراني گرفته شد. چيزي در مورد اين كه اين پست‌ها را قبول نكرده به من نگفته است.

وي افزود: پورسلمان از نظر ما فردي است كه سال‌هاي سال در اين رشته كار كرده و كار خواهد كرد. ما براي اينكه دبيركلي آسيا از دستمان نرود چنين تصميماتي را گرفتيم. فدراسيون از تمام كساني كه مي‌توانند در اين رشته كار كنند دعوت به همكاري مي‌كند ما مي‌خواهيم اين رشته از شرايطي كه هم‌اكنون دارد ارتقا يابد. به جرات مي‌گويم در فدراسيون شمشيربازي جا براي هيچ كس تنگ نيست و همه مي‌توانند كار كنند.

رييس فدراسيون شمشيربازي مهم‌ترين برنامه‌هاي آينده اين فدراسيون را ادامه همان برنامه‌هاي قبلي در زمان سرپرستي خود در اين فدراسيون عنوان كرد و گفت: توسعه زيرساخت‌ها، توسعه و تجهيز هيات‌هاي استاني، آموزش مربيان،‌ داوران و ورزشكاران و راه‌اندازي آكادمي ملي شمشيربازي مهم‌ترين برنامه‌هاي پيش روي ماست كه اميدواريم كميته ملي المپيك مساعدت لازم را انجام دهد تا آكادمي اين رشته هرچه سريع‌تر تاسيس شود.

وي گفت: زميني در ورزشگاه آزادي براي ساخت سالن شمشيربازي تحويل گرفتيم و دنبال جذب منابع مالي هستيم تا آن را بسازيم. اميدوارم شركت تجهيز، ساخت اين سالن را به عهده بگيرد. اگر اين طور نشود بايد از مكان‌هاي ديگر هزينه ساخت را تامين كنيم. اميدوارم تامين بودجه لازم از سوي سازمان تربيت بدني انجام شود تا اين رشته نيز جايي را براي برگزاري مسابقات، اردوهاي تيم ملي، خوابگاه‌ها و ... داشته باشد.

عسگري درمورد اختصاص زمين در ورزشگاه كشوري نيز گفت: اين زمين اختصاص يافته اما به دنبال جذب اعتبارات از بخش خصوصي هستيم. آمادگي لازم را داريم تا طرح‌هاي بخش خصوصي را ديده و در مورد آن تصميم‌گيري كنيم.

رييس فدراسيون شمشيربازي در مورد حضور مربيان خارجي در ايران گفت: هم‌اكنون چهار مربي خارجي در ايران وجود دارند كه آنها براي پوشش تمام استان‌هاي ما كافي نيستند. معتقدم مربي خارجي بايد براي تيم ملي باشد. در اسلحه سابر و اپه مشكلي از لحاظ مربيان سطح بالا نداريم اما در اسلحه فلوره بايد فكر ديگري بكنيم. مربي فعلي كار مي‌كند،‌زحمت مي‌كشد اما بايد مربي با سطح بالا را بياوريم.

وي با اشاره به اينكه آموزش در داخل بايد روي بومي‌سازي تمركز پيدا كند گفت: بايد برنامه‌ريزي براي اين بخش را جدي‌تر و قوي‌تر كنيم تا كميته‌هاي ما همه در اين بخش خودكفا شوند. بايد بيشتر از اين‌ها روي آموزش كار كنيم تا زماني كه استان‌هاي ما از نظر آموزشي بي‌نياز شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟