صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دروازه‌بان پرسپولیس در آستانه جدایی

کد خبر: ۶۰۹۲۶۱
| |
4815 بازدید
سایت اخبار ازبکستان از بازگشت الکساندر لوبانوف، دروازه‌بان فعلی پرسپولیس به تیم پاختاکور خبر داد.

به گزارش تابناک ورزشی یک سایت ازبکستانی در صدر اخبار ورزشی خود نوشته است: الکساندر لوبانوف، دروازه‌بان تیم ملی ازبکستان به خانه باز می‌گردد.

در ادامه این خبر آمده است: الکساندر لوبانوف که از آغاز سال 2016 میلادی با عقد قراردادی به تیم پرسپولیس پیوسته بود، توانست با این تیم به مقام نایب قهرمانی لیگ برتر ایران برسد.

سایت اخبار ازبکستان در پایان این خبر مدعی شده است که الکساندر لوبانوف از نیم‌فصل دوم لیگ حرفه‌ای این کشور در ترکیب تیم پاختاکور به میدان خواهد رفت.

تیم پاختاکور در پایان نیم‌فصل اول لیگ حرفه‌ای ازبکستان با 27 امتیاز در رده پنجم جدول رده‌بندی قرار گرفت و این نتیجه باعث شد تا مسئولان این باشگاه برای تقویت خط دروازه‌شان از لوبانوف بخواهند که به تیم سابقش بازگردد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار