صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
در پی خبر دعوت از شایسته‌ها به تیم ملی؛

چشم‌های قطبی چه کسی را می‌بیند؟

وقتی تیم ملی یک کشور برای انجام یک تورنمنت و یا بازی‌های تدارکاتی اردو برگزار می‌کند، یک سری اصول باید رعایت شود، یکی از مهم‌ترین فاکتورها این است که باید برای بازیکنان تیم ملی ویزا اخذ شود، همان طور که می‌دانید اخذ ویزا 2 تا 3 هفته طول می‌کشد، ضمن این که بلیت‌های هواپیما باید خریداری شود. اصل بعدی این است که باشگاه‌ها باید از این اعزام باخبر باشند و یک روش کلی برای باخبر شدن آنها وجود دارد.
کد خبر: ۶۰۸۸۶
| |
2084 بازدید

تیم ملی از روز هفتم شهریور ماه اردوی آماده‌سازی خود را برای بازی مقابل بحرین آغاز می‌کند.

به گزارش ایران، بازی تیم ملی مقابل بحرین روز دهم شهریور برگزار می‌شود و به همین دلیل قطبی بازیکنان را سه روز پیش از این بازی در اختیار می‌گیرد تا آنها برای هماهنگ شدن با یکدیگر مشکلی نداشته باشند. البته باید از مسوولان فدراسیون این سوال را پرسید که بازی مقابل بحرین با چه نیازی برای تیم ملی تدارک دیده شد. آیا در مقطع فعلی و بحبحه بازی‌های لیگ برگزاری این بازی ضروری بود؟

پاسخ این سوال اما در دستان مسوولان فدراسیون است از این بازی که بگذریم می‌رسیم به ترکیب بازیکنان دعوت شده به تیم ملی برای این بازی. آیا لیست قطبی تکمیل است یا این امکان وجود دارد نفر جدیدی به تیم ملی اضافه شود. قطبی نشان داده که برخی مواقع بازیکنان آماده را به ترکیب تیم ملی اضافه می‌کند.

حالا چه بازیکنانی شایستگی رسیدن به پیراهن تیم ملی را در این مقطع زمانی و البته پس از گذشت سه هفته از بازی‌های لیگ دارند؟ علی کریمی اگر قبول کند که دوباره در تیم ملی حضور یابد می‌تواند گزینه اول قطبی برای دعوت باشد. محمد غلامی و امیر شاپورزاده از دیگر بازیکنانی هستند که نشان داده‌اند می‌توانند در لیگ مدعوین قرار بگیرند.

از استقلال هادی شکوری و کیانوش رحمتی با بازی‌های خوب خود لیاقت دعوت به تیم ملی را دارند. در پرسپولیس هم نمی‌توان به بازیکن شایسته‌ای برای پوشیدن پیراهن تیم ملی اشاره کرد. در تیم‌های دیگر هم بازیکنی نیست که بتواند در حال حاضر از بازیکنان داخل اردو بهتر یا آماده باشد.

بااین اوصاف باید منتظر ماند و دید آیا بازیکن جدیدی ظرف روزهای آینده به اردوی تیم ملی دعوت می‌شود یا اینکه قطبی با ترکیب بازیکنانی که از 10 روز پیش به اردو دعوت کرده بود بازی مقابل بحرین را برگزار می‌کند؟

اما با این حال سرمربی تیم ملی فوتبال درباره این باره می‌گوید: وقتی تیم ملی یک کشور برای انجام یک تورنمنت و یا بازی‌های تدارکاتی اردو برگزار می‌کند، یک سری اصول باید رعایت شود، یکی از مهم‌ترین فاکتورها این است که باید برای بازیکنان تیم ملی ویزا اخذ شود، همان طور که می‌دانید اخذ ویزا 2 تا 3 هفته طول می‌کشد، ضمن این که بلیت‌های هواپیما باید خریداری شود. اصل بعدی این است که باشگاه‌ها باید از این اعزام باخبر باشند و یک روش کلی برای باخبر شدن آنها وجود دارد.

قطبی ادامه داد: ما برای رعایت اصول یک لیست اولیه را اعلام می‌کنیم، این لیست 3 یا 4 هفته قبل از انجام بازی اعلام خواهد شد. این لیست باید بیشتر از تعداد نرمال لیست یک تیم باشد، باید همه چیز و همه جوانب در اعلام لیست اولیه در نظر گرفته شود، ما برای اعلام این لیست شرایط انضباطی بازیکنان را در نظر خواهیم گرفت.

وی در ادامه گفت: نزدیک به تاریخ انجام بازی‌ها یک لیست دوم اعلام خواهد شد که با ریزش همراه خواهد بود و پس از این ریزش لیست نهایی اعلام خواهد شد که در نهایت لیست سوم است که سفر خواهد کرد. هدف ما از اعلام لیست اول که تعداد زیاد بازیکنان را در نظر می گیرد این است که اولا تعداد بازیکنان زیادی باانگیزه در تمرین شرکت داشته باشند، ضمن این که اگر بازیکنی مصدوم شد که جز بازیکنان اصلی تیم باشد آن وقت بتوانیم بازیکن جدید و باانگیزه را جایگزین کنیم.

قطبی درباره شناخت از ترکیب تیم ملی گفت: ما پس از انجام 3 بازی مقدماتی جام جهانی چارچوبی درست کردیم تا بازیکنان با شناخت به تیم ملی دعوت شوند، البته این شناخت براساس بازیهای لیگ برتر سال گذشته بود اما در حال حاضر ما قصد داریم با دعوت از بازیکنان لیگ برتر شرایط حضور آنها را در ترکیب تیم ملی فراهم کنیم. آخرین لیست اعلام شده باز هم با توجه به آغاز لیگ جدید چارجوب لیست ماست اما من و کمک‌هایم هر هفته تمام بازی‌های لیگ برتر را با استفاده از تلویزیون یا حضور در ورزشگاه‌ها یا ضبط بازیها از طریق DVD پیگیری می‌کنیم. علاوه بر پیگیری بررسی این بازی‌ها را از لحاظ فنی در دستور کار داریم و همچنین با مربیان لیگ برتری صحبت می‌کنیم تا از نظرات آنان نیز بهره‌مند شویم، این کار به کمک می کند تا برای بازیهای آینده بسته به فرم و شکل دهی این بازیکنان در ترکیب تیم ملی آنها را به تیم ملی دعوت کنیم. در کل به بازیکنانی که بتوانند نظر کادر فنی را جلب کنند موقعیت حضور در تیم ملی را می‌دهیم.

سرمربی تیم ملی در پایان گفت: به خاطر این که هدف ما ساختن یک تیم بین المللی است و موفقیت تیم ملی در بازیهای پیشرو را دنبال می کنیم دوست داریم رقابت سالم در اردوی تیم ملی وجود داشته باشد و به همین خاطر در تیم ملی برای همه بازیکنان با کیفیت و لایق لیگ برتر باز است و هر بازیکنی با هر اسمی و از هر باشگاهی که نشان دهد کیفیت بین المللی دارد تیم ملی، خانه اش است. اما برای ما رقابت سالم در تیم ملی مهمتر از هر چیزی دیگری است.

قطبی درباره بازی بحرین گفت: ما بحرین را آنالیز کرده ایم و سعی می کنیم با توجه به وضعیت خوب روحی پس از برد مقابل بوسنی مقابل این تیم هم نتیجه دلخواه را بگیریم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...