تکذیب خداحافظي ناگهاني حسينكعبي از تيمملي؛
حصون لاف زد
ديگر نميخواهم براي تيمملي بازي كنم. اين موضوع را به حميد استيلي هم گفتهام. قرار شده باشگاه استيل آذين با ارسال نامهاي به فدراسيون فوتبال اين موضوع را به اطلاع مسئولان فدراسيون و مربيان تيمملي برساند.
کد خبر: ۶۰۸۵۹
| | 2322 بازدید
بدشانسي و بدبياريهاي ستاره ريز جثه اما تند و تيز فوتبال ايران انگار تمامي ندارد. با گذشت سه هفته از بازيهاي ليگ نهم حرفهاي حسين كعبي به بازيكن انگشت نماي فوتبال ايران تبديل شده است و به سه اشتباه مهلك مدافع تيمملي و استيلآذين كه به عبور توپ از خط دروازه انجاميد واكنشها و انتقادهاي متفاوتي را برانگيخته است.به نوشته تهران امروز؛ اين اشتباهات از سوي كعبي كه تا يكي، دو سال پيش خود را به عنوان مدافعي كماشتباه مطرح كرده بود تا حدودي نامتعارف و دور از انتظار جلوه ميكند. كعبي چنان در تركيب تيمملي مطمئن ظاهر ميشود كه برانكو سرمربي وقت تيمملي در پاسخ به اين پرسش كه چرا بهرغم قد و قامت كوتاه كعبي او را در تركيب اصلي قرار ميدهد، گفت: «در ميان چهار مدافعي كه دارم حسين از همه مطمئنتر است. او بسيار كم اشتباه است و اشتباهات كوچك او هيچ وقت منجر به گل نميشود.»
هتتريك ناكامي
كعبي اما با روزهاي اوج خود فاصله زيادي گرفته است و ديگر آن مدافع مطمئن و كم اشتباه سالهاي گذشته نيست. در هفته دوم ليگ برتر و بازي مقابل صبا قصدداشت توپ را با پشت سر به دروازهبان خودي واگذر كند اما اشتباه مهلك او به يك پاس گل براي بازيكن حريف تبديل شد. پس از آن بازي عدهاي اشتباه بزرگ كعبي را به خستگي پس از بازي سنگين با بوسني مرتبط ميدانستند اما عملكرد وي در همان بازي هم دور از انتظار بود. توپي كه با ضربه سر كعبي مقابل پاي ادين ژكو فرود آمد به گل اول بوسني تبديل شده بود.
سلسله اشتباهات كعبي به همين جا ختم نشد. او در بازي اين هفته استيل آذين مقابل ذوبآهن هم يك پاس گل تر و تميز به اسماعيل فرهادي داد تا روند اين بازي كلا به سود ذوبآهن تغيير پيدا كند. در واقع با اين اشتباه كعبي هتتريك ناكامي كرد و بيشتر از گذشته مورد انتقاد قرار گرفت.
اين روزها ورق كاملا به ضرر كعبي برگشته و او از يك بازيكن تاثيرگذار با ويژگيهاي منحصر به فرد به يك مدافع پراشتباه تبديل شده و ادامه حضور بازيكني را كه عدهاي معتقد بودند ميتواند ركورد بازيهاي ملي علي دايي را فرو بريزد با شك و ترديد مواجه كرده است.
توجيهات كعبي
دوستان و دوروبريهاي كعبي او را با مشخصات بازيكني ميشناسند كه كوچكترين انتقادي را بر نميتابد و اغلب موضعگيريهاي او در قبال منتقدان جنبه دفاعيههاي ناشيانه و سرپوش گذاشتن روي دور شدن از دوران اوجش را داشته. او اين بار هم پس از سه اشتباه وحشتناك در تيمملي و باشگاهي ميگويد: «پس از بازي با بوسني تنها چهار ساعت خوابيده بودم كه مقابل صبا در تركيب اصلي بازي كردم.»
كعبي در ادامه با حرفهاي نيشدار و كنايهآميز خود نسبت به كساني كه از بازيهاي ضعيف او در دو هفته گذشته صحبت ميكنند، ميگويد: «واقعا براي من جالب است سردبير يك روزنامه ورزشي كه از من انتقاد ميكند يك آدم دائمالخمر است كه حال و روز خوشي ندارد.» از نگاه حسين كعبي منتقدانش بايد شرايط خاصي براي زير ذرهبين بردن كيفيت بازيهاي او و اشاره به اشتباهات محرز او داشته باشند. كعبي گزارشگران تلويزيوني را به غرضورزي و انتقادهاي جهتدار متهم ميكند: «دوستانم به من ميگويند كه عادل فردوسيپور و جواد خياباني هم هنگام گزارش كردن بازي توي كار من ميگذارند و اشتباهات من را بزرگ ميكنند.»
حسين يا حصون كعبي؟
ماجراي حضور كعبي در تيمهاي ملي ايران از گذشته با حرف و حديثهاي زيادي مواجه بود. عدهاي از دوستان و همتيميهاي او معتقدند كه شناسنامه او با سن واقعياش همخواني ندارد.
آنها ميگفتند كعبي از اول با شناسنامه پسرعمويش كه چند سالي از او كوچكتر است فوتبالش را آغاز كرده است. آنها حتي ميگويند نام اصلي كعبي حسن است و او را با نام حصون صدا ميزنند و مدعي هستند حسين كعبي، پسر عموي مدافع تيمملي است!
بايد ميرفتم منچستر!
دلخوري حسين كعبي از عادل فردوسيپور و جواد خياباني شايد از همان روزهايي است كه آنها در برنامههاي مختلف و اشارههاي گاه و بيگاه خود، پرسشهايي را درباره سن واقعي او مطرح ميكردند و نگاهها به سوي كعبي كه گفته ميشد يكي از بازيكنان صغر سني حميد درخشان در تيمملي نوجوانان بود را معطوف ميكردند.
بهرغم كعبي اگر اين كارشكنيها نبود او امروز در بهترينهاي تيمهاي اروپايي توپ ميزد او با اعتماد به نفس خاص و هميشگياش ميگويد: «هر چه ميكشم از دست اينهاست. اگر آنها اين قدر توي كار من نميگذاشتند، الان در منچستريونايتد بازي ميكردم.»
كعبي در حالي از حق ضايع شده و جفايي كه در حقش صورت گرفته صحبت ميكند كه طي حضور چند ماهه حضوراش در ليگ دسته اول انگليس، به اندازه يك نيمه هم مجال حضور در تركيب لسترسيتي را پيدا نكرد و با اين تجربه تلخ انگ بازيكن ديپورتي بر پيشانياش خورد.
خداحافظي از تيمملي
بازيكني كه بيش از 70 بازي ملي را در كارنامه دارد خاطره آن تكل به يادماندنياش روي لوئيز فيگوي بزرگ در جامجهاني هنوز در اذهان باقي مانده اين روزها خسته و كلافه به نظر ميرسد. خداحافظي حسين كعبي از تيمملي آن هم در چنين سن و سالي شايد ادامه پروسه خداحافظي بازيكنان بزرگ و با سابقه تيمملي باشد.
پس از كنارهگيري علي كريمي، مهدي مهدويكياو هاشميان از تيمملي، امروز حسين كعبي هم با لحني غمانگيز و در حاليكه خستهتر از هميشه به نظر ميرسد ميگويد: «ديگر نميخواهم براي تيمملي بازي كنم. اين موضوع را به حميد استيلي هم گفتهام. قرار شده باشگاه استيل آذين با ارسال نامهاي به فدراسيون فوتبال اين موضوع را به اطلاع مسئولان فدراسيون و مربيان تيمملي برساند.»
اينكه تيمملي تا جام ملتهاي 2001 بازي بزرگي در پيش ندارد و قرار نيست در تورنمنت معتبري شركت كند. شايد دليل خداحافظي دستكم موقت كعبي با تيمملي باشد اما كعبي با قاطعيت از خداحافظي حتمياش از تيمملي ميگويد: «ديگر قيد حضور در تيمملي را زدهام. شايد براي بعضيها تعجببرانگيز باشد كه در اين سن و سال كم ميخواهم از تيمملي خداحافظي كنم اما يك چيزهايي ميدانم كه چنين تصميمي گرفتهام.»
كعبي دليل خداحافظي ناگهانياش از تيمملي را مثل يك راز مگو پنهان ميكند اما وعدههايي هم ميدهد كه احتمالا يك بار ديگر او را در كانون توجه قرار ميدهد: «به زودي افشاگري ميكنم و دلايل كنارهگيريام از تيمملي را اعلام ميكنم.»
تجربه اما نشان داده زياد نبايد روي حرفهاي جنجال برانگيز حسين كعبي حساب باز كرد چنانكه او قبلا نشان داده قادر است به فاصله 24 ساعت تمام حرفها و ادعاهاي خود را تكذيب كند. به همين دليل احتمال اينكه حسين كعبي خيلي زود به تركيب تيمملي برگردد و پيراهن شماره 13 را بر تن او ببينيم كم نيست. شايد حصون برخلاف كريمي، هاشميان و مهدويكيا فقط لاف كنارهگيري از بازيهاي ملي را زده باشد.
حصون: مگر چند سالم است كه خداحافظي كنم؟
هنوز مرکب مصاحبه حسين كعبي خشک نشده که خيلي سريع مصاحبه اي كه در آن خداحافظي از تيم ملي را اعلام كرده بود را تكذيب كرد.
همانطور كه پيش بيني مي شد حسين كعبي بعد از انتشار خبر خداحافظي اش از تيم ملي، به طور كلي منكر هر گونه تصميم در اين باره شد و اعلام كرد كه با توجه به شرايط سني اش فعلا قصد كناره گيري از تيم ملي را ندارد.
كعبي ديروز در گفتگو با روزنامه تهران امروز اعلام كرده بود كه قصد دارد از تيم ملي كنار بكشد كه ظاهرا مسائل مربوط به علي كريمي و مهدوي كيا و همينطور حرف هاي قاضي شريفي درباره محروميت ملي پوشان متخلف باعث احساساتي شدن كعبي شده و او اين حرف ها را به زبان آورده بود كه با كاهش غليان احساسات، او از اين تصميم منصرف شده و گفتگويش را تكذيب كرد.
خبرنگار تهران امروز در گفتگو با سايت گل ضمن تاكيد بر اينكه با كعبي مصاحبه كرده اعلام كرد فايل صوتي اين گفتگو موجود است و مي تواند در اختيار مطبوعات قرار بگيرد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
به نظر من حق کعبی فقط بارسلوناست!!!
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



