صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر

شجاعی‌ همبازی انصاری‌فرد شد

مسعود شجاعی طبق چیزی که از سالها قبل وعده داده بود باز هم به لیگ ایران نیامد و این‌بار همبازی کریم انصاری فرد در یونان شد.
کد خبر: ۶۰۸۲۵۷
| |
2409 بازدید
  هافبک تیم ملی فوتبال ایران امروز پس از توافق با مسئولان تیم پانینیوس یونان رسما همبازی کریم انصاری‌فرد شد.
به گزارش تابناک ورزشی، تا قبل از حضور کریم انصاری فرد در لیگ یونان و تیم پانینیوس ، فوتبالدوستان ایرانی شناخت زیادی از فوتبال این کشور و شرایط تیم‌های حاضر نداشتند اما با حضور مهاجم ایرانی، این شرایط تغییر کرد. عملکرد خوب انصاری فرد در تیم پانینیوس باعث شد تا یونانی‌ها نیز به فوتبال ایران توجه بیشتری داشته باشند و بازیکنان ایرانی را زیر نظر بگیرند. این اتفاق سال‌ها قبل با حضور علیرضا منصوریان در تیم آ.ا.ک آتن در سطح پایین تری رخ داده بود اما فاصله میان حضور دو بازیکن ایرانی در یونان باعث تغییرات زیاد در این کشور و البته بالاتر رفتن سطح فوتبال آنها شده است.
توجه یونانی‌ها به بازیکنان ایرانی، سرانجام سبب حضور یک ملی پوش دیگر کشورمان در تیم پانینیوس و لیگ یونان شد. مسعود شجاعی که پس از جدایی از فوتبال اسپانیا و تیم لاس‌پالماس، فصل گذشته در فوتبال قطر و تیم الغرافه توپ زد، در روزهای گذشته مذاکراتی را با مسئولان تیم تیم پانینیوس داشت و در نهایت امروز به طور رسمی با این تیم قرارداد امضا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟