صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

نقش منطقه‌ای ایران موضوع نشست بعدی اتحادیه عرب

دبیرکل جدید اتحادیه عرب اعلام کرد در نشست بعدی این سازمان که در موریتانی برگزار خواهد شد، آنچه آن را «دخالت‌ منطقه‌ای ایران» نامید، بررسی می‌شود.
کد خبر: ۶۰۷۱۱۳
| |
4166 بازدید

به گزارش فارس، «احمد ابوالغیط» دبیرکل جدید اتحادیه عرب پیش از عزیمت به «نواکشوت» پایتخت موریتانی اعلام کرد در نشست آتی اتحادیه عرب آنچه دخالت‌های ایران در امور داخلی کشورهای عربی خوانده می‌شود مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پایگاه خبری «24»، گزارش داد ابوالغیط گفت: دخالت‌های طرف‌های منطقه‌ای در امور کشورهای عربی و پیامدهای منفی این اقدامات بر امنیت و ثبات کشورها از جمله دخالت‌های ایران در امور داخلی کشورهای عربی و مسأله جزایر سه گانه در این نشست مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دبیرکل اتحادیه عرب گفت دبیرخانه این سازمان در جریان نشست اتحادیه عرب که قرار است در نواکشوت پایتخت موریتانی برگزار شود گزارشی درباره حفظ امنیت عربی و مبارزه با تروریسم ارائه خواهد داد.

تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات