صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کوربین: جنگ عراق یک تجاوز نظامی بود

رهبر حزب کارگر تاکید کرد جنگ با عراق یک تجاوز نظامی بود که اگر نمایندگان انگلیسی علیه آن رای می‌دادند، مسیر تاریخ عوض می‌شد.
کد خبر: ۶۰۳۸۲۱
| |
3390 بازدید

به گزارش فارس، «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر و دولت سایه انگلیس اعلام کرد تهاجم به عراق یک تجاوز نظامی بود که برپایه بهانه‌های نادرست اجرا شد.

کوربین طی سخنرانی در صحن مجلس عوام تاکید کرد: « (تهاجم به عراق) بجای اینکه از امنیت ما در داخل و خارج محافظت کند، باعث تقویت و گسترش تروریسم در تمام منطقه (خاورمیانه) شد.»

وی با اشاره به تظاهرات 1.5 میلیون نفری در فوریه سال 2003 علیه تهاجم انگلیس به عراق، آن را یک «فاجعه» توصیف کرد که به «شکست اساسی اعتماد به سیاست‌ها» منجر شد.

رهبر حزب کارگر با بیان اینکه کشورهای بسیاری در زمان حمایت آمریکا و انگلیس از رژیم صدام، انتقادات بسیاری از عراق داشتند، تاکید کرد اگر نمایندگان آن زمان علیه جنگ با این کشور رای می‌دادند، مسیر تاریخ عوض می‌شد.

کوربین با انتقاد از زمان طولانی که برا انتشار این گزارش صرف شد، در پایان اظهار داشت که جنگ با عراق، مانند تجاوز به لیبی، تمام منطقه (خاورمیانه) را بی‌ثبات کرد و خطر تروریسم را افزایش داد.

در حالی که او قول داده بود بعد از انتشار گزارش چیلکات از مردم بخاطر نقش حزب کارگر در جنگ با عراق عذرخواهی کند، وعده خود را عملی نکرده و گویا به سخنرانی بعدی موکول کرده است

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟