صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دادگان: به ورزش باز نمي‌گردم

دادگان همچنين در پاسخ به اين سوال كه عملكرد فدراسيون فوتبال را در سال‌هاي اخير چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟ تاكيد كرد: بهترين قاضي مردم هستند. در اين رابطه من اظهارنظري نمي‌كنم.
کد خبر: ۶۰۲۱۴
| |
1667 بازدید

محمد دادگان گفت: از پذيرش مسووليت‌هاي اجرايي معذورم.

محمد دادگان در گفت وگو با ايسنا در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اظهارات نمايندگان مجلس و گروهاي مختلف دانشگاهي، صحبت از حضور دوباره شما در ورزش شده‌ است، نظرتان در اين باره چيست؟ اظهار كرد: ضمن اظهار تشكر از لطف و ابراز محبتي كه همه دوستان و علاقه‌مندان به ورزش به ويژه نمايندگان كميته ورزش و تربيت بدني مجلس شوراي اسلامي، دولت محترم، اصحاب رسانه و ساير نهادهاي آموزشي و ورزشي كه از سر دلسوزي و خيرخواهي خواهان بازگشت اينجانب به عرصه ورزش كشور شده‌اند، به استحضار مي‌رسانم اينجانب به دليل اينكه سه سال قبل توسط رييس سازمان تربيت بدني خارج از چارچوب مسايل اخلاقي و ورزشي از مسووليت‌هاي ورزشي كنار گذاشته شده‌ام، عمده وقت خود را صرف امور پژوهشي و آموزشي كرده‌ و از پذيرش مسووليت‌هاي اجرايي معذورم.

دادگان همچنين در پاسخ به اين سوال كه عملكرد فدراسيون فوتبال را در سال‌هاي اخير چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟ تاكيد كرد: بهترين قاضي مردم هستند. در اين رابطه من اظهارنظري نمي‌كنم.

وي در ادامه، در خصوص منشور اخلاقي تصريح كرد: منشور اخلاقي در هيچ كجاي دنيا وجود ندارد. تنبيهات توسط باشگاه‌ها انجام مي‌شود. فدراسيون فوتبال فقط مسوول اجراي امور انضباطي و اخلاقي در زمين فوتبال است؛ بيرون از زمين فوتبال، مربوط به باشگاه‌هاست، ضمن اينكه اعتقاد دارم بايد در ورزش جنبه اخلاقي، رفتاري و فرهنگي رعايت شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟