صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشورهای عربی خواستار بررسی فعالیت هسته‌ای اسرائیل

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که از برخی کشورهای عربی عضو این آژانس درخواستی را مبنی بر قرار دادن بند مربوط به بررسی فعالیت هسته‌ای رژیم صهیونیستی در برنامه کاری کنفرانس عمومی سالانه آژانس دریافت کرده است.
کد خبر: ۶۰۱۷۰۹
| |
3119 بازدید

به گزارش تسنیم و به نقل از خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین روز سه شنبه اعلام کرد که از برخی کشورهای عربی عضو این آژانس درخواستی را مبنی بر قرار دادن بند مربوط به بررسی فعالیت هسته‌ای رژیم صهیونیستی در برنامه کاری کنفرانس عمومی سالانه آژانس در اواخر سپتامبر آینده دریافت کرده است.

به گزارش ایرنا، این درخواست کشورهای عرب روز دوشنبه به آژانس ارائه شد که شامل یک یادداشت توضیحی است و در آن به دلایل و عواملی که گروه عربی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به ارائه این درخواست ویژه واداشت اشاره شده است.

این خبرگزاری افزود: کشورهای عربی معمولا هر سال این درخواست را مطرح می کنند و البته عضویت اسرائیل را در معاهده منع گسترش تسلیحات هسته‌ای خواستارند.

همه کشورهای عربی پیشتر به عضویت این معاهده درآمده‌اند در حالیکه که اسرائیل به بهانه این که در حالت و وضعیت جنگ با کشورهای عربی در منطقه قرار دارد و تا برقراری صلح منتظر می ماند هنوز به عضویت آن در نیامده است.

رژیم صهیونیستی به بهانه‌های مشابه از امضای پیمان منع جامع آزمایش هسته‌ای طفره می رود. اکثر کشورهای عربی این پیمان را امضا کرده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟