بحران شورت و جوراب در پرسپولیس!
گل؛ ساعتی قبل از بازی استقلال اهواز همه بازيکنان پرسپولیس مجبور مي شوند شورتهاي ورزشي توليدي حصاري را به دليل تنگ بودن و بد رنگي از تن خارج کنند. وضعيت جورابها هم آن قدر افتضاح بود که وصف حالش را بايد از زبان يکي از بي حاشيه ترين بازيکنان پرسپوليس بشنويد:
باور کنيد تا حالا چنين جورابهايي نديده بودم. آن قدر کوتاه بود که تا زير زانو بيشتر بالا نمي آمد. قلم بندهايمان از جوراب بيرون مي زد، براي همين همه مجبور شدند جورابهاي توليدي شرکت حصاري را از تن در بياورند و مثل شورتهاي افتضاحشان از توليدي يک شرکت ديگر استفاده کنند.
واقعاً من نمي دانم چرا مثل فصل پيش همه لباسهاي يک دست از يک شرکت بپوشيم تن نمي کنند؟ انگار براي بچه ها جوراب توليد کرده بودند. شورتهايشان هم واقعاً خجالت آور بود. فکر کنم اگر آنها را مي پوشيديم کميته انضباطي همه بازيکنان را جريمه مي کرد!
در ارنج پرسپولیس از پيراهنها توليدي شرکت حصاري، شورتهاي ورزشي توليدي شرکت ال اشپورت و جورابها ی فله (توليدي شرکتهاي مختلف) استفاده شده بود. يکي ال اشپورت پوشيده بود، يکي حصاري و ديگري از توليدي آديداس استفاده کرده بود. بازيکنان براي اينکه مارکهاي جورابشان معلوم نشود سعي مي کردند مارکهاي جوراب را به نحوي مخفي نگه دارند، بعضي ها هم سعي مي کردند مارکهاي جورابشان را با استفاده از تيغ از بين ببرند تا توليد کننده جورابشان از بين برود!
وضعيت شورتها بسيار اسفبار بود، چون مارک ال اشپورت قابل پاک شدن نبود و بازيکنان چاره اي نداشتند با همان وضع وارد زمين شوند در اين بين بعضي ها سعي مي کردند پيراهنهايشان را روي شورتهاي ورزشي شان قرار دهند تا کسي متوجه مارک آن نشود.
با اين حال وضعيت لباسهاي پرسپوليس آن قدر تابلو بودکه حتي از طريق تلويزيون هم مي شد مارکهاي آن را تشخيص داد. شايد بتوان گفت اين بدترين وضعيتي بود که مي شد از پرسپوليس ديد، هواداران پرسپوليس هيچ گاه به ياد ندارند بازيکنان تيمشان با وضعيتي که در بازي با استقلال اهواز ديديم وارد ميدان شوند؛ اين اوج بي نظمي پرسپوليس بود و شايد گوشه هايي از واقعيت هاي موجود اين فصل.


