صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازارگرمی برای آقای مجری معروف!

چندی پیش یکی از نشریات ورزشی با درج خبری مبنی بر تلاش این کارشناس برای دستیاری افشین قطبی، سرو صدا به پا کرد اما برنامه اخیری که وی در آن حضور داشت و به کارشناسی پیرامون دیدار ایران – بوسنی پرداخت، تلاش‌های او برای خوشامد قطبی و احیانا مدیران فدراسیون فوتبال را هویدا کرد.
کد خبر: ۵۹۹۲۶
| |
4302 بازدید

سایت نزدیک به دولت، رجانیوز دیروز در یک گزارش کوتاه به رسانه ملی حمله کرد و نوشت: «یکی از مجریان ورزشی رسانه ملی قصد دارد با درشت‌نمایی و مانور کاذب روی توانمندی‌های یکی از کارشناسان برنامه خود، وی را به عنوان دستیار ایرانی افشین قطبی به فدراسیون فوتبال تحمیل کند.

تلاش یک مجری تلویزیونی برای فرستادن کارشناس برنامه‌اش به تشکیلات فدراسیون فوتبال از مدت‌ها قبل آغاز شده است و این تلاش‌ها طی آخرین برنامه مذکور به اوج خود رسید. اين مجري که در تلفظ نادرست اسامی بازیکنان ید طولایی دارد، هفته‌هاست که از فردی به عنوان کارشناس استفاده می‌کند که گاف دادن‌های وی بعضا کمتر از جناب مجری نیست!

چندی پیش یکی از نشریات ورزشی با درج خبری مبنی بر تلاش این کارشناس برای دستیاری افشین قطبی، سرو صدا به پا کرد اما برنامه اخیری که وی در آن حضور داشت و به کارشناسی پیرامون دیدار ایران – بوسنی پرداخت، تلاش‌های او برای خوشامد قطبی و احیانا مدیران فدراسیون فوتبال را هویدا کرد.

ظاهرا این کارشناس تازه ظهور کرده، کمربند خود را برای حضور در کادرفنی تیم‌ملی محکم‌تر از قبل بسته است. پیش از این نیز یکی از کارشناسان تلویزیونی از همین طریق به نیمکت تیم نونهالان کشورمان رسید که پس از برکناری وی از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال، وی مجددا از تریبون رسانه‌ملی سود برد تا سرانجام به تشکیلات مدیریتی باشگاه استقلال راه پیدا کند.»

جسارت رجا نيوز در نوع خود جالب است اما خبرگزاري برنا هم يكي، دو روز پيش در اين باره مطلبي را روي خروجي‌اش گذاشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟