محمدي: در تمام خطوط بد بوديم
دروازهبان تيم فوتبال مس كرمان گفت: تيم ما در ديدار با سپاهان در تمامي خطوط بد بازي كرد.
عباس محمدي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: نميدانم در مورد شكست برابر سپاهان چه بايد بگويم. در اين مسابقه بسيار بد بازي كرديم. واقعا شوكه شدم، سپاهان روز خوبش بود و ما در بدترين روز خود بوديم.
دروازهبان تيم مس در مورد دليل شكست 3 بر صفر برابر سپاهان عنوان كرد: در همه خطوط بد بوديم از دفاع تا هافبك و حمله. شايد تيم ما هنوز به هماهنگي نرسيده و شايد هم تعطيلي كه در اوج تمرينات بدنسازي داشتيم علت اين مسئله بود.
وي در مورد خوردن 6 گل در دو مسابقه يادآور شد: قبول دارم در اين دو ديدار زياد گل خورديم اما من هر كاري كردم تا مانع گل خوردن بيشتر تيم شوم و هر كاري كه از دستم برميآمد انجام دادم. شايد در روزهاي آينده و با هماهنگي بيشتر بازيكنان تيم ما در شرايط بهتري قرار بگيرد.
دروازهبان تيم مس در مورد موضوع كاپيتاني اين تيم كه پرويز مظلومي گفته بود تمركزش را بر هم زده است گفت: شايد ايشان بر روي اين موضوع تمركز كردهاند اما من از روز اول هم گفتم هر تصميمي باشگاه و كادر فني بگيرد قبول ميكنم. من تمركزي بر روي كاپيتاني تيم مس ندارم زيرا در حال حاضر موضوع هايي مهم تر از اين وجود دارد.


