صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حامی جدید صبا دوست دایی نیست!

کد خبر: ۵۹۸۷۱۵
| |
3013 بازدید
برخلاف آنچه در رسانه ها منتشر شده حامی مالی صبای قم هیچ سابقه دوستی قبلی با علی دایی ندارد و از طریق یکی از مدیران فوتبالی که سابقه حضور در تیم ملی و یک باشگاه تهرانی را دارد به علی دایی و استانداری قم معرفی شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که از مدت ها قبل اعلام شده بود که حامی مالی جدید صبای قم از دوستان علی دایی است و به همین دلیل دایی خیلی زود با صبا برای ادامه کار توافق کرد چنین چیزی صحت ندارد! جواد شهبازی که اصالتا زنجانی است و فصل قبل رقیب داریوش بهشتی در خرید سهام ملوان محسوب می شد و در ادامه تا پای خرید باشگاه داماش هم رفت فردی است که حالا به عنوان حامی مالی صبا معرفی شده است.
او قبلا خود را در مصاحبه های مختلف از فعالان عرصه نفتی قلمداد کرده و گفته بود هر کس نسبت به  میزان دارایی من تردیدی دارد می تواند از بانک مرکزی و وزارت نفت استعلام بگیرد.

شهبازی در دیدار با استاندار قم از برنامه 5 ساله خود برای رساندن صبا به جایگاه مطلوب خبر داده و باید منتظر ماند و دید برنامه های او برای این باشگاه چیست و چگونه به مرحله اجرا در می آید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟