صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزییات جدید از زندگی و خانواده قاتل اورلاندو

پدر عمر متین در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در افغانستان نامزد شده بود/ همسر سابق عمر متین می گوید او تعادل روانی نداشت و دوست داشت پلیس شود/ او آدمی مذهبی نبوده است.
کد خبر: ۵۹۷۴۳۸
| |
19439 بازدید
|

موضوع حمله به یک کلوپ شبانه همجنسگرایان آمریکا در شهر اورلاندو که منجر به مرگ 50 و زخمی شدن 53 نفر شد، در صدر خبرهای رسانه های آمریکا و جهان قرار گرفته و رسانه ها اخبار و اطلاعات جدیدی را درباره «عمر متین» مهاجم 29 ساله خونین ترین تیراندازی تاریخ آمریکا منتشر می کنند.

به گزارش عصر ایران، پدر عمر متین از این حادثه ابراز تاسف کرده و گفته پسرش با سازمان های تروریستی ارتباطی نداشته بلکه اقدام او بیشتر ناشی از تنفر او از همجنسگرایان بوده است.

با این حال داعش این فرد مهاجم را در ارتباط با خود دانسته و پلیس آمریکا نیز اعلام کرده است او لحظاتی پیش از اقدام به حمله در تماسی با پلیس با گروه داعش ابراز همپیمانی کرده است.

خانواده متین افغان تبار هستند و در سال های دهه 1980 به آمریکا مهاجرت کرده اند.

عمر متین

عمر متین زاده آمریکاست. پدر او «صدیق متین» در انتخابات ریاست جمهوری اخیر افغانستان نامزد شده بود.

"سیتورا یوسفی" همسر سابق عمر متین، به رسانه های آمریکایی گفته است او تعادل روانی نداشته و در دوران زندگی مشترک او را مورد ضرب و شتم و آزاد قرار می داده است. آنها در سال 2009 با هم ازدواج کردند اما پس از مدتی کوتاه از هم جدا شدند.

به گفته همسر سابق عمر متین، پس از ازدواج شان، عمر متین می خواست در نیروهای پلیس آمریکا استخدام شود. سیتورا گفته است عمر به هیچ وجه در دوران آشنایی و پس از آن در زمان ازدواج شان فردی مذهبی نبوده است.

سیتورا یوسفی همسر سابق عمر متین

به گفته همسر عمر، چند هفته پس از ازدواج ، عمر شروع به اذیت و آزار می کند و به بهانه عدم انجام کارهای منزل هسرش را مورد ضرب و شتم قرار می دهد.

به گفته همسر سابق عمر متین، او به احتمال زیاد از اختلال دو قطبی روانی رنج می برده است.

سیتورا گفته است در دوران زندگی مشترک با عمر ، او متوجه " هو مو فوبیا " بودن (نفرت از دگرباشان جنسی) همسر سابقش نشده است.

به گفته سیتورا خانواده اش در نهایت او را از دست عمر متین نجات می دهند و او از این لحاظ احساس خوش شانسی و خوشبختی می کند.

عمر متین پس از جدایی از سیتورا با فرد دیگری ازدواج کرده و از او صاحب یک پسر است.

عمر متین در کنار همسر دوم و پسرش

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۵
مجیدوووو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
بومرنگ داعش در حال برگشت به مرکز پرتاب اولیه است.
به امید روزی که این بومبرنگ خاندان فاسد و وحشی آل سعود و سرسپرده نوعثمانی اردوغان جنایتکاررا نشانه بگیرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
یعنب هرجا مسلمان متعصب هست اونجا آرامشی نخواهد داشت
نوید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
به نظرم ترامپ راست می گفت بایستی جلوگیری بشود ورود افراد مجهول الهویه و فرهنگ
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
منظور از سیتورا یوسفی همون ستاره یوسفی هستش!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
گردن آویز همسر اولش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
کار خوبی کرده، من هم اگر بودم این کار را انجام میدادم.
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
اصل بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است
آریو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
خانمش گردنبند آرم فَرَوَهَر گردنشه!
من نمیدونستم افغانی ها هم به هخامنشیان افتخار می کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
بچه اش گناه داره... تا آخر عمر باید سرکوفت بخوره از بقیه و با یه دید دیگه نگاش کنن
صادق
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
واقعا زحمت کشیدین !!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟