صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نه بزرگ منصوریان به مجیدی!

کد خبر: ۵۹۶۴۹۷
| |
5018 بازدید

علیرضا منصوریان به پیغام های فرزاد مجیدی برای بازگشت به استقلال پاسخ نه داد.
به گزارش تابناک ورزشی، بلافاصله بعد از جدایی مظلومی از استقلال این شایعه در رسانه ها مطرح شد که فرزاد مجیدی به کادر فنی منصوریان اضافه می شود و حتی مجیدی که بی تمایل نبود در استقلال کار کند چندین مصاحبه سفارشی در حمایت از سرمربی کنونی استقلال انجام داد.
وی در آخرین اظهار نظرش ادعا کرد که منصوریان مثل برادرش است اما منصوریان بلافاصله در کنفرانس مطبوعاتی اش محمد خرمگاه، علی چینی، کیانوش فروزش، مهدی خانبان، سید صالح مصطفوی و یک دستیار خارجی را به عنوان اعضای جدید کادر فنی استقلال معرفی کرد تا بدین ترتیب همه بدانند سیروس دین محمدی، محمد نوازی و مجید صالح جایی در تیم فصل آینده نخواهند داشت.
همچنین منصوریان در جمع خبرنگاران از منصور پورحیدری به عنوان سرپرست تیم استقلال یاد کرد تا مشخص شود فرزاد مجیدی هم رفتنی است و جایی در استقلال منصوریان ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟