صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد

دفاع از آمار‌های اشتغال در دولت قبل/ فقط یک میلیون فرصت شغلی در بخش مسکن ایجاد شد

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده این دوره مجلس گفت: در دولت دهم تنها یک میلیون فرصت شغلی در بخش مسکن ایجاد و 200 هزار نفر هم جذب آموزش و پرورش شدند.
کد خبر: ۵۹۶۳۳۶
| |
2198 بازدید
وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده این دوره مجلس گفت: در دولت دهم تنها یک میلیون فرصت شغلی در بخش مسکن ایجاد و 200 هزار نفر هم جذب آموزش و پرورش شدند.

اسدالله عباسی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس و در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود با توجه به سیر رشد اقتصادی منفی دوران ریاست جمهوری احمد‌ی‌نژاد میزان اشتغال‌زایی در آن دوران صفر بوده است برای این موضوع چه توضیحی دارید، گفت: در دولت دهم تنها در بخش مسکن بیش از یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شد که الان این فرصت شغلی را نداریم.  

وی  با بیان اینکه در دولت دهم در آموزش و پرورش حدود 200 هزار نفر، جذب شدند که مصوبه مجلس بود، افزود: با این اتفاقات چگونه گفته می‌شود که میزان اشتغال‌زایی صفر بوده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه احمدی‌نژاد تصریح کرد: جذب نیرو در آموزش و پرورش در دوره‌ای که من در مجلس بودم به تصویب رسید و در آن زمان در دولت خدمت نمی‌کردم.

عباسی بیان داشت: همچنین کمیته امداد حضرت امام (ره) با دادن وام و تسهیلات خود اشتغالی به مددجویان سالانه 250 هزار شغل در بخش‌های مختلف تولیدی و کارگاه‌های کوچک ایجاد کرد.

وی افزود: اغلب وام‌گیرندگان وام‌های خود اشتغالی از کمیته امداد خمینی (ره) در مشاغل مختلف از جمله دامداری، صنایع دستی سرمایه‌گذاری می‌کردند و بدین ترتیب هم خود مشغول به کار می‌شدند و هم برای چند نفر دیگر اشتغال ایجاد می‌کردند.

نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تعداد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی و افزایش تعداد افرادی که در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفته‌اند هم نشان دهنده اشتغال‌زایی در آن دوره  است و چطور گفته می‌شود که اشتغال‌زایی صفر بوده است در حالی که لازمه تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتن داشتن شغل است.

به گزارش فارس بسیاری از دولتمردان کنونی با این تفسیر که رشد اقتصادی کشور در دولت قبل نزولی شد آمارهای اشتغالزایی آن دوره را زیر سوال برده و بعضا عنوان می‌کنند رشد اشتغال در دولت دهم نزدیک به صفر بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار