۲۰ میلیون دلار غرامت برای کپی یک آهنگ

اد شیرن خواننده جوان و سرشناس بریتانیایی به کپی کردن نت‌به‌نت یک آهنگ متهم شد. شیرن متهم است که آهنگ «فوتوگراف» را نت‌به‌نت از آهنگ «شگفت‌انگیز» مت‌ کاردل کپی کرده است.
کد خبر: ۵۹۶۲۶۹
|
۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶ 10 June 2016
|
6155 بازدید
اد شیرن خواننده جوان و سرشناس بریتانیایی به کپی کردن نت‌به‌نت یک آهنگ متهم شد.
شیرن متهم است که آهنگ «فوتوگراف» را نت‌به‌نت از آهنگ «شگفت‌انگیز» مت‌ کاردل کپی کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، مارتین هرینگتون و توماس لئونارد آهنگ‌سازان این اثر که سابقه‌ همکاری با خوانندگان و گروه‌های موسیقی متعددی را در کارنامه کاری خود دارند با طرح این شکایت درخواست غرامتی 20 میلیون دلاری کرده‌اند.  

در شکایتنامه علیه شیرن با اشاره به  شباهت 70 درصد از نت‌های همسرایی دو آهنگ «فوتوگراف» و «شگفت‌انگیز»، ادعا شده است که آهنگ اصلی با تنظیم هرینگتون و لئونارد و نسخه ضبط‌ شده با صدای کاردل شباهت بسیاری با آهنگ «فوتوگراف» دارند.

مدعیان پرونده معتقدند که شباهت دو آهنگ حتی در کلمات ترانه، ملودی و ریتم بسیار واضح و آشکار است و به خوبی نشان از نسخه‌برداری آهنگ «فوتوگراف» از آهنگ «شگفت‌انگیز» دارد.

در فهرست متهمان پرونده علاوه بر نام اد شیرن نام جانی مک‌دید، سونی، ای‌تی‌وی، وارنر موزیک و پاترول موزیک کنار هم قرار گرفته‌اند.

آهنگ «فوتوگراف» یکی از ترانه‌های فیلم «من پیش از تو» با بازی امیلیا کلارک است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت