صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حمله بنا به سازمان تربیت بدنی: اعلام كنند ساك را برمی‏دارم و می‏روم

بر اساس گفته های مقامات فدراسیون مدتی است بودجه فدراسیون كشتی محدود شده است و این موضوع برای تیم ما كه قصد اعزام به رقابت های جهانی دارد مشكل ساز شده است. برای گذر از این مشكلات باید با صبر و تحملی بیشتری كار كنیم تا این مسائل تمام شود.
کد خبر: ۵۹۲۳۳
| |
1941 بازدید

سرمربی تیم ملی كشتی فرنگی ایران گفت: مدتی است سازمان تربیت بدنی با فدراسیون كشتی همكاری نمی كند و این موضوع سبب ایجاد مشكلاتی برای تیم های ملی شده است.

محمد بنا در گفتگو با شبكه خبر درباره روند آماده سازی تیم ملی كشتی فرنگی برای شركت در رقابت های جهانی دانمارك گفت: روندی كه برای حضور تیم ملی كشتی جوانان در رقابت های جهانی تركیه طی شد و مشكلاتی از قبیل نرسیدن بودجه و دیر اعلام شدن اسامی به مسئولان برگزاری مسابقات، به علت همكاری نكردن سازمان تربیت بدنی با فدراسیون كشتی است.

سرمربی تیم ملی كشتی فرنگی ایران ادامه داد: این همكاری نكردن سبب شده است فدراسیون دچار مشكلاتی شود و این كمبودها علاوه بر تیم های ملی جوانان برای تیم های ملی آزاد و فرنگی هم مشكلاتی را به وجود آورده است.

محمد بنا در پاسخ به این سوال كه ممكن است این اظهارات سبب ایجاد مشكل برای وی شود هم گفت: هیچ مشكلی نیست من یك ساك در خانه كشتی دارم و هر موقع به من اعلام كنند این ساك را برمی‏دارم و می روم.

وی در ادامه اظهار داشت: بر اساس گفته های مقامات فدراسیون مدتی است بودجه فدراسیون كشتی محدود شده است و این موضوع برای تیم ما كه قصد اعزام به رقابت های جهانی دارد مشكل ساز شده است. برای گذر از این مشكلات باید با صبر و تحملی بیشتری كار كنیم تا این مسائل تمام شود.

محمد بنا درباره انتخاب نفرات تیم ملی ایران برای حضور در رقابت های جهانی دانمارك گفت: 29 مرداد و قبل از تشكیل مرحله پایانی اردوی تیم ملی نفرات شایسته تیم را مشخص می كنم و سن و سال و یا نام افراد اهمیت زیادی ندارد. ضمن آنکه حضور هیچ فردی در تركیب تیم ملی كشتی فرنگی قطعی نشده است و پس از اردوی نهایی همه نفرات را اعلام خواهم كرد.

وی درباره اعزام نشدن تیم ملی ایران به جام پیت لانسكی لهستان هم عنوان نمود: تیم ملی ایران در جام آزماش شركت كرده بود و شركت در جام پیت لانسكی هم برای تیم ملی ایران ضرر داشت چون برنامه تمرینی تیم ملی ایران را به هم می ریخت.

سرمربی تیم ملی كشتی فرنگی درباره وضع حمید سوریان یادآور شد: وضع آسیب دیدگی سوریان بهتر شده است و با قدرت به كار خود ادامه می دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...