جشن تولد فان گال خراب شد
در شروع فصل تازه مسابقات فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان، فليكس ماگات كه در جستوجوي سومين عنوان قهرمانياش با 3 تيم متفاوت است، تيم جديد خود شالكه را به پيروزي 1-2 در زمين نورنبرگ رهنمون شد.
به نوشته ایران؛ كوين كوراني مهاجم مليپوش شالكه زننده هر دو گل اين تيم بود و مارك مينتال مهاجم اهل اسلواكي نورنبرگ با گل ديرهنگامش دقايق آخر را براي ماگات پراضطراب كرد.
هافبك اسبق هامبورگ كه سابقه دوبار متوالي فتح توأمان ليگ و جام حذفي آلمان را با بايرن مونيخ دارد و فصل پيش وولفس بورگ كوچك و كمافتخار را هم براي اولين بار به افتخار فتح بوندس ليگا رساند، به خاطر همان دقايق اندك از شاگردانش خرده گرفت و گفت: «نحوه بازي ما بعد از تكگل نورنبرگ به فراخور تيمي نبود كه داعيه فتح بوندس ليگا را دارد و يكي از 18 تيم اين ليگ است.»
خبرنگاري از ماگات پرسيد آيا بدرفتاريهايش در كنار خط زيبنده و منطقي بوده است يا نه و او با عصبانيت گفت: «اگر مسابقه را واقعاً ديده بودي اين سؤال را نميكردي. احتمالاً در آن زمان چرت ميزدي!»
اگر شالكه متهم به اين شود كه بعد از رسيدن به برتري 0-2 بيش از حد محتاط شده و از اين طريق براي خودش دردسر خريده است، بايرن مونيخ نايب قهرمان فصل پيش مجبور به تحمل فشار طاقتفرسايي از سوي هافنهايم شد تا لااقل با تساوي 1-1 از اين روستا (با فقط 3 هزار سكنه) برگردد.
بدون ريبهري و توني
قدر مسلم اين كه بايرنيها جشن تولد مناسبي را براي لوييس فان گال مربي جديد و نامدار هلندي خود فراهم نياوردند او كه تازه 58 ساله شده، از نمايش تيمش در بخشهاي اوليه مسابقه بسيار ناراضي بود و احساس ميكرد كه جشن تولدش خراب شده است. تيم باواريايي در اين شب بدون ريبهري، توني، كلوزه و دي ميكليس ناآماده بازي مي كرد و در چنين شرايطي هافنهايم (كه سال پيش در نيمفصل اول قهرمان شد اما در نيمفصل دوم پسروي شديدي داشت).
از همان آغاز بايرن را عقب راند و حتي يك گل مردود نيز توسط يوسيپ سيمونيچ در دقيقه دهم زد. بايرن برخلاف روند بازي در دقيقه 25 روي سانتري از دانييل پرانچيچ و ضربه ايويكا اوليچ گلزني كرد و از هنرنمايي دو تن از بازيكنان جديد خود بهرهمند شد و از ميزبان پيش افتاد اما 4 دقيقه مانده به پايان وقت چينه دو اوباسي نيجريهاي با يك شوت پاي چپ ميشائيل رنسينگ دروازهبان بايرن را تسليم و بازي را 1-1كرد و اين نتيجه تا پايان تغييري نيافت.
فان گال كه مربي سابق آژاكس و بارسلونا است و فصل پيش تيم فراموش شده الكمار را بعد از 28 سال فترت از نو قهرمان ليگ هلند كرد، گفت: «در نيمه اول، انگار بازي كردن يادمان رفته بود. البته شانسهايي داشتيم اما آنها را به هدر داديم. امشب بر اثر اين عوارض 2 امتياز را از دست داديم و فراموش نكنيم كه بايرن فصل پيش نيز قهرماني را فقط با همين ميزان فاصله به وولفسبورگ واگذار كرد.» فرانس بكن باوئر رئيس افسانهاي بايرن مونيخ اعتقاد داشت كه غيبت فرانك ريبهري تأثير محسوسي بر بازي اين تيم در اين شب داشت.
ساير اتفاقات
در ديگر رخدادهاي قابل ذكر شنبه شب بوندس ليگا، وردربرمن كه اخيراً مرد اول خود «ديهگو»ي برزيلي را به يوونتوس سپرده است، در زمينش 2-3به اينتراخت فرانكفورت باخت و باير لوركوزن هم به نتيجهاي بهتر از تساوي 2-2 در زمين ما نيز، تيم تازه بازگشته به دسته اول نايل نشد. بوروسيا دورتموند هم فقط زماني0-1 بر كلن پيروز شد كه اين تيم «يك گل به خودي» زد.
بوخوم يكشنبه شب در شرايطي با بوروسيا مونشن گلادباخ 3-3 مساوي كرد كه ابتدا 0-3 از رقيب عقب افتاده بود. در اين مسابقه مارسل كولر، مربي بوخوم فقط در 10 دقيقه پاياني به وحيد هاشميان، مهاجم ايراني تيمش بازي داد. فرايبورگ نيز در اين شب با هامبورگ 1-1 مساوي كرد.



