عذرخواهي نانت فرانسه از سپاهان

پس از مکاتبات باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با فدراسيون فوتبال و باشگاه نانت فرانسه، مديران اين باشگاه فرانسوي از قرارداد رسمي توره با سپاهان مطلع شدند و ضمن عذرخواهي بابت جذب اين بازيکن اعلام كردند که پرونده حضور ابراهيم توره در اين تيم فرانسوي به علت قرارداد وي با باشگاه سپاهان ايران بسته شده است.
کد خبر: ۵۹۰۲۵
| |
2117 بازدید
ابراهيم توره که با اغفال يک آژانس نقل و انتقالات به باشگاه نانت فرانسه پيوسته بود پس از اطلاع مسئولان اين باشگاه فرانسوي از قرارداد وي با باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ايران، پرونده حضورش در نانت فرانسه بسته شد.

به گزارش پايگاه خبري سپاهان، با پيگيري‌هاي روابط بين الملل باشگاه سپاهان خبر پيوستن اين مهاجم سنگالي با تيم نانت فرانسه در 3 آگوست به دست آمد که پس از مکاتبات باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با فدراسيون فوتبال و باشگاه نانت فرانسه، مديران اين باشگاه فرانسوي از قرارداد رسمي توره با سپاهان مطلع شدند و ضمن عذرخواهي بابت جذب اين بازيکن اعلام كردند که پرونده حضور ابراهيم توره در اين تيم فرانسوي به علت قرارداد وي با باشگاه سپاهان ايران بسته شده است.

سايت باشگاه نانت نيز پس از اين اعلام اخبار و عکس هاي مربوط به حضور توره در نانت را از خروجي خود حذف كرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟