صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اوليايي: با جدايي كامل پورحيدري مخالفم

واقعا مشخص نيست كه در فوتبال ما چطور يك بازيكن مي‌تواند با دو باشگاه قرارداد امضا كرده و براي يكي از تيم ها نيز بدون كارت بازي، به ميدان برود! ما اكنون خواهان اجراي صحيح قانون در اين رابطه هستيم و معتقديم اگر قانون بخواهد به درستي اجرا شود، ضمن ايجاد تغيير در نتيجه بازي پاس و استيل‌آذين، محمدغلامي بايد محروم شود. همچنين در اين راستا اعلام مي‌كنيم كه تيم پاس اكنون هيچ نيازي به اين بازيكن ندارد.
کد خبر: ۵۹۰۰۹
| |
1409 بازدید

مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: از نظر من پورحيدري مي‌تواند هم در باشگاه پاس و هم به عنوان سرپرست تيم ملي ايفاي نقش كند اما با جدايي كامل او از پاس مخالفتم.

سيدكاظم اوليايي در گفت‌وگو با ايسنا، در واكنش به تمايل مسوولان فدراسيون فوتبال نسبت به حضور منصورپورحيدري در تيم ملي به عنوان سرپرست، اظهار كرد: در جلسات متعددي كه در اين زمينه داشتيم به مهدي تاج نايب رييس فدراسيون اعلام كردم كه پورحيدري محور تيم فوتبال پاس است و ما به خدمات وي در اين تيم نياز داريم. از طرفي معتقدم كار سرپرستي در تيم ملي يك كار ستادي بوده و پورحيدري مي‌تواند هم در باشگاه پاس فعاليت كرده و هم اين مسووليت را قبول كند.

وي افزود: در مقطع گذشته زماني كه تيم ملي بايد براي رسيدن به جام جهاني 2010 طي مدت كوتاه بازي‌هاي فشرده و سنگيني را انجام مي‌داد، با جدايي پورحيدري و رسيدگي كامل به تيم ملي موافقت كردم چرا كه آن زمان براي پرداختن به موضوع انتخاب سرپرست يا چگونگي فعاليت او، فرصتي براي مطالعه كافي نبود اما اكنون كه زمان بسياري در اختيار داريم مي‌شود براي انتخاب فردي مناسب اين پست، مطالعه و بررسي بيشتري داشت.

اوليايي تاكيد كرد: در حال حاضر پورحيدري سرمربي تيم پاس است و ما به شدت نيازمند او هستيم لذا با جدايي مطلق وي از تيم براي پذيرش سرپرستي تيم ملي مخالفت مي‌كنم اما در عين حال همانطور كه گفتم ايشان مي‌تواند در دو جبهه فعاليت كند و به خصوص در تيم ملي دستياراني را انتخاب كرده و آن‌ها امور‌ اجرايي كار را به عهده بگيرند.

مديرعامل باشگاه پاس همچنين درباره اختلافاتش با باشگاه استيل‌ آذين بر سر محمد غلامي نيز به ايسنا گفت: غلامي در گذشته با ما قرارداد داخلي امضا كرد و حدود يك‌ماه و نيم پيش، مبلغي را هم به عنوان پيش‌پرداخت دريافت كرده است؛ ضمن اينكه اين بازيكن تمام تمرينات بدنسازي پيش از فصل را هم در اردوي هاي تداركاتي پاس بود. حال با توجه به اينكه قراردادهاي داخلي براساس آيين‌نامه ليگ، توافقنامه و قرارداد 5 برگي كه پيرامون اين موضوع در هيات رييسه به امضا تمام اعضا رسيد و معتبر شناخته شد، غلامي اكنون بازيكن تيم پاس به حساب مي‌آيد. اين بازيكن حتي مبلغ دريافتي‌اش را هم به باشگاه برنگردانده است و به صورت غيرقانوني با تيم استيل‌آذين قرارداد امضا كرد و حتي در هفته نخست برابر پاس هم بازي كرد.

وي افزود: غلامي در بازي برابر ما حتي كارت بازي نداشت و غيرقانوني بازي كرد؛ در اين راستا ما شكايت خود را به كميته انضباطي اعلام كرديم و شنبه گذشته در‌ اين باره جلسه‌اي برگزار شد اما در اين دادگاه هيچ نماينده‌اي از باشگاه استيل‌آذين و حتي بازيكن خاطي حضور نداشت! جلسه برگزار شد و ما اكنون منتظر اعلام حكم كميته هستيم. در اين‌باره مي‌شنويم كه مسوولان باشگاه استيل‌آذين قصد شكايت دارند كه خطاب به آنها مي‌گويم درب شكايت به روي همه باز است و مي‌توانيد هر اقدامي در اين‌باره داشته باشيد.

اوليايي تاكيد كرد: به تمامي تيم‌هاي حاضر در ليگ برتر هشدار مي‌دهم كه تيم استيل‌آذين در تلاش است تا نتايج مسابقاتش را پيش از بازي و خارج از ميدان مسابقه رقم زند و سعي دارد مسايل مالي بازي‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده و با تبليغات، سر و صدا و حواشي خاصي مسابقات را برگزار مي‌كنند؛ لذا حواستان را جمع كنيد. در بازي مقابل اين تيم گل اول بازي بر اثر آفسايدي فاحش به سود حريف رقم خورد و پس از آن گل صددرصد سالم پاس نيز در حيرت فراوان ما ناديده گرفته شد! حتي گل دوم استيل‌آذين نيز مي‌تواند مشكوك باشد. اطلاعات و دقت‌ نظر ما در اين‌باره و همچنين حوادثي كه در بازي اتفاق افتاد، مي‌تواند ادعاهاي بنده را تاييد كند.

وي افزود: واقعا مشخص نيست كه در فوتبال ما چطور يك بازيكن مي‌تواند با دو باشگاه قرارداد امضا كرده و براي يكي از تيم ها نيز بدون كارت بازي، به ميدان برود! ما اكنون خواهان اجراي صحيح قانون در اين رابطه هستيم و معتقديم اگر قانون بخواهد به درستي اجرا شود، ضمن ايجاد تغيير در نتيجه بازي پاس و استيل‌آذين، محمدغلامي بايد محروم شود. همچنين در اين راستا اعلام مي‌كنيم كه تيم پاس اكنون هيچ نيازي به اين بازيكن ندارد.

عضو هيات رييسه سازمان ليگ همچنين خطاب به مسوولان اين سازمان گفت: در حال حاضر ميثم خسروي كه قراردادش را با تيم استيل‌آذين در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسانده و بازيكن اين تيم به حساب مي‌آيد هم قراردادي را با تيم ديگري در اصفهان در هيات اين استان ثبت كرده بود كه سوال اينجاست چطور به راحتي يك بازيكن در دو هيات قراردادش را ثبت مي‌كند؟! اكنون مي‌بينيم كه حامد كاويانپور هم پس از ثبت قرارداد، مشكلاتي را پيدا كرده است. در اين راستا از مسوولان سازمان ليگ مي‌خواهم كه وضعيت قراردادهاي ثبتي تيم استيل‌آذين را دوباره به صورت دقيق بررسي كند تا در اواسط فصل ديگر مشكلاتي از اين دست پيش نيايد.

وي در پايان پيرامون شرايط فعلي تيمش نيز گفت: ما تيم خوبي را امسال بستيم و هيچ نگراني بابت تركيب بازيكنان و توانمندي كادر فني نداريم. در بازي نخست هم پاس عملكرد خوبي داشت و به ناحق بازنده مسابقه شد. بي‌شك با گذشت چند هفته از بازي‌ها تيم ما هم به طور طبيعي روال منسجم‌تري را پيدا مي‌كند. آنها در حال حاضر مشغول آماده‌سازي براي مسابقه هفته دوم برابر ابومسلم هستند و انگيزه زيادي براي پيروزي دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار