هامون موضوع سفر ابتکار به سیستان و بلوچستان
در جلسه ای که با حضور دکتر ابتکار و دکتر محمودی در محل دفتر هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان یرگزار شد آخرین وضعیت تالاب هامون و اقدامات انجام شده در این خصوص مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
کد خبر: ۵۸۹۳۵۳
| | 6895 بازدید
در جلسه ای که با حضور دکتر ابتکار و دکتر محمودی در محل دفتر هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان یرگزار شد آخرین وضعیت تالاب هامون و اقدامات انجام شده در این خصوص مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
به گزارش تابناک، ابتکار معاون رییس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست در این جلسه گفت: هماهنگی بین بخش یکی از مهمترین دستاوردهای سند مدیریت یکپارچه تالاب هامون است که خوشبختانه این چشم انداز در خصوص تالاب هامون با تلاشها و برنامه ریزی های انجام شده بدست آمده است.

در این جلسه هاشمی استاندار نیز ضمن قدرانی از تلاشهای انجام شده در خصوص ثبت تالاب هامون به عنوان ذخیره گاه زیستکره بیان داشت: سند ثبت تالاب را می بایست به عنوان یک برنامه منسجم و راهبردی در اولویت برنامه ها قرار داد و با ایجاد رویه ای برنامه محور برای آن تلاش کنیم.
هاشمی ادامه داد: در راستای اقتصاد مقاومتی امروز تالاب هامون یکی ار مهمترین و اشتغالزا ترین طرح های استان است که علاوه به احیای محیط زیست می تواند بخشهایی مانند کشاورزی، دامداری، شیلات، گردشگری، صنایع دستی و ... را احیا و پرورش دهد و اشتغال زایی بیشتر از چندین طرح صنعتی ایجاد کند.


گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


