كولايي:تنها راه مقابله با بوش، انتخابات رقابتي
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي، براي افزايش مشاركت حداكثري مردم در انتخابات مجلس هشتم، ايجاد شرايط رقابتي و فراهم شدن فرصت مناسب براي به ميدان آمدن سلايق و ديدگاههاي گوناگون سياسي را ضروري دانست.
الهه كولايي در گفتوگو با ايرنا افزود: در واقع، مردم بر اين باورند كه ميتواتند افرادي را برگزينند كه بيانگر خواستههاي آنان هستند و نمايندگاني راهي مجلس ميشوند كه در دستگاه قانونگذاري بهگونهاي نيازهاي آنان را دنبال ميكنند.
اين استاد دانشگاه در ادامه تصريح كرد: وظيفه يك نماينده اصلح بر پايه تعهد به ارزشهاي بومي و آرمـانهـاي انقلاب اسلامي، برآورده كردن خواستهها و نيازهاي مردم در دوران نمايندگي است. چنين فردي بايد توان اعمال نظارت بر دستگاههاي گوناگون كشور را در چهارچوب دفاع از منافع مردم داشته باشد.
كولايي با اشاره به سخنان اخير جورج بوش درباره انتخابات ايران گفت: تنها راه مقابله با اين نوع مباحث، ايجاد فضاي مناسب براي انتخابات رقابتي، آزاد و عادلانه در جامعه است تا امكان طرح اين نوع مسائل از بين رفته و انتخابات در كشور ما دستاويز و بهانهاي به آنها ندهد.


