زندي: بازي در ليگ ايران دشوار است
هافبك تيم فوتبال استيلآذين گفت: بازي كردن در ليگ برتر ايران سخت است؛ اما تلاش ميكنم فصل خوبي را سپري كنم.
به گزارش فارس، فريدون زندي پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل پاس همدان اظهار داشت: بازي برابر پاس اولين تجربهام در ليگ فوتبال ايران بود و به نظر من بازي كردن در ايران بسيار دشوار و سخت است.
وي ادامه داد: بازي سختي مقابل پاس همدان داشتيم، زيرا هم اولين بازي خود را در ليگ برگزار ميكرديم و هم در زمين تيم پاس به ميدان رفته بوديم. من و چند بازيكن ديگر دير به تيم ملحق شديم، اما خوشبختانه توانستيم خود را با تيم هماهنگ كنيم و بازي خوبي به نمايش بگذاريم.
زندي افزود: اميدوارم اين پيروزيها ادامه داشته باشد و استيلآذين تمامي بازيها را با موفقيت به پايان رساند.
تيم فوتبال استيلآذين عصر روز گذشته در اولين بازي خود در ليگ برتر فوتبال ايران برابر ميزبان خود تيم پاس همدان با نتيجه 2 بر صفر به پيروزي دست يافت. فريدون زندي و علي كريمي گلهاي تيم استيلآذين را به ثمر رساندند.


