صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واعظ درخواستش را تایید کرد، عزیز محمدی درخواست واعظ را تکذیب کرد!

به طور يقين هر تیم ورزشي براي افزايش جذابيت خود نياز به هوادار دارد و فوتبال هم از اين قاعده مستثني نيست اما بايد توجه داشت مسائل اخلاقي و ارزشي بايد رعايت شود... متاسفانه اين درخواست از سوي باشگاه استقلال صورت نگرفت تا در نهايت بازي بدون حضور تماشاگران برگزار شود. شايد مسوولان باشگاه استقلال به دليل درگيري در مسابقات آسيايي و نقل و انتقالات نتوانستند چنين درخواستي را داشته باشند.
کد خبر: ۵۸۷۶۹
| |
1435 بازدید

اميررضا واعظي‌آشتياني در خصوص ادعاي رئيس سازمان ليگ برتر مبني بر عدم درخواست بخشش محروميت هواداران استقلال تهران براي حضور در ديدار اين تيم مقابل سپاهان اصفهان گفت: ما درخواست خود را به كميته انضباطي ارائه كرده بوديم و حتي اين خبر در سايت باشگاه استقلال نيز اعلام شد.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران در گفت‌وگو با ايلنا ضمن بيان مطلب فوق افزود: به طور يقين هر تیم ورزشي براي افزايش جذابيت خود نياز به هوادار دارد و فوتبال هم از اين قاعده مستثني نيست اما بايد توجه داشت مسائل اخلاقي و ارزشي بايد رعايت شود.

وي ادامه داد: ما در باشگاه استقلال تهران با استخدام ليدرهاي جديدي تلاش خواهيم كرد جو ورزشگاه را در زمان برگزاري بازي استقلال مناسب با فرهنگ و ارزش‌هاي ديني خود در بياوريم. البته در اين بين حركات مربيان و بازيكنان در جريان مسابقات و بعد از آن در محقق شدن اين امر بسيار حياتي است.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران اضافه كرد: خوشبختانه كادر فني با اخلاق و مجرب ما در كنار بازيكنان فضاي بسيار مناسبي را در باشگاه استقلال تهران ايجاد كرده‌اند كه رعايت مسائل اخلاقي در اولويت امور قرار دارد.

با این حال رئيس سازمان ليگ برتر این مطلب را رد کرد و با اشاره به محروميت هواداران تيم فوتبال استقلال از حضور در ورزشگاه آزادي در بازي اين تيم مقابل سپاهان اصفهان گفت: ما نيز در سازمان ليگ برتر دوست داشتيم اين مسابقه با حضور تماشاگران برگزار شود، اما خود باشگاه استقلال درخواستي براي كميته استيناف ارسال نكرده بود تا محروميت اين باشگاه لغو يابد.

عزيزالله محمدي در حاشيه ديدار استقلال تهران و سپاهان ضمن بيان مطلب فوق افزود: در ارتباط با محروميت هواداران استقلال براي حضور در ورزشگاه‌ها اين كميته انضباطي است كه با بررسي‌هاي لازم تصميم‌گيري مي‌كند اما براي اينكه حكم صادره از سوي اين كميته شكسته شود نياز بود باشگاه استقلال تهران درخواستي را در اين ارتباط ارائه كند.

وي ادامه داد: اما متاسفانه اين درخواست از سوي باشگاه استقلال صورت نگرفت تا در نهايت بازي بدون حضور تماشاگران برگزار شود. شايد مسوولان باشگاه استقلال به دليل درگيري در مسابقات آسيايي ونقل و انتقالات نتوانستند چنين درخواستي را داشته باشند.

رئيس سازمان ليگ برتر اضافه كرد: اگردرخواستي از سوي باشگاه استقلال تهران انجام مي‌شد حكم صادره براي تجديدنظر به كميته استيناف ارجاع داده مي‌شد تا در نهايت تصميم جديدي گرفته شود اما حيف كه اين مساله محقق نشد.

محمدي با اشاره به نحوه برگزاري هفته نخست مسابقات ليگ برتر گفت: خوشبختانه امسال برخلاف هفته اول فصل گذشته بازي‌ها بسيار پرگل و جذاب برگزار شد و اين خود نويد مسابقاتي جذاب در هفته‌هاي آينده را مي‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...