برخورد زنجیرهای ۱۳ خودرو با ۶۹ مصدوم
سخنگوی سازمان امداد و نجات از برخورد زنجیرهای 13 خودرو در اتوبان قزوین - کرج خبر داد و گفت: بر اثر این حادثه 69 مسافر مصدوم شدند.
سخنگوی سازمان امداد و نجات از برخورد زنجیرهای 13 خودرو در اتوبان قزوین - کرج خبر داد و گفت: بر اثر این حادثه 69 مسافر مصدوم شدند.به گزارش فارس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار داشت: برخورد زنجیرهای 13 خودرو شامل 13 سواری، یک اتوبوس و یک خاور ساعت 01:37 بامداد امروز در اتوبان قزوین - کرج سبب بروز حادثه شد.
وی افزود: این حادثه در کیلومتر 35 لاین جنوبی اتوبان قزوین- کرج بعد از پادگان جوادنیا به سمت تهران به وقوع پیوسته و در اثر آن 69 مسافر مصدوم شدند.
سخنگوی سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: 13 مصدوم این حادثه توسط نیروهای اورژانس و هلالاحمر به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل و بقیه به صورت سرپایی مداوا شدند.
مرتضوی همچنین از وقوع تصادف میان سواری پراید با تریلی خبر داد و اعلام کرد: این حادثه روز گذشته در کیلومتر 50 محور خرمآباد به پل دختر به وقوع پیوسته که در اثر آن 4 مسافر جان خود را از دست داده و یک نفر نیز مصدوم شده است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۵
واویلا
چرا علت حادثه ذكر نشده
چرا براي رفع تصادفات زياد در اين اتوبان اقدامات موثري صورت نمي گيرد
اين ها همه ، سرمايه مملكت است كه بر باد مي رود و جراحات روحي بر خانواده هايشان تحميل مي گردد.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



